Astrološki aspekt kroz vatreni znak Strijelca vraća optimizam: Ovaj znak će biti LUDO SREĆAN!

Tranzit Sunca kroz vatreni znak Strijelca (22. 11. – 21. 12. 2022) probudiće nam osjećaj za svijet oko nas. Vratiće nam se optimizam i vjera, ali ćemo proširiti i svoje vidike, a astrološkinja Aleksandra Bjeljac objašnjava kako će to da se reflektuje na znakove zodijaka.

– Zanimaće nas sve što je novo, nama nepoznato, privlačiće nas nešto drugačije. Takođe, ovaj tranzit nam može pomoći da se riješimo nekih karmičkih odnosa i dugova preko religije, jer upravo znak Strijelca je povezan sa višim kosmičkim silama, kaže Aleksandra za Žena.rs.

Tako ćemo se osloboditi “lanaca” koji nas stežu. Ovo je priliv najpozitivnije energije, ali i pomoć viših sila, koje nam mogu ukazati pravac kojim bismo trebali krenuti. Ovaj tranzit će najviše osetiti vatreni znaci.

OVAN

Period duhovnosti, jačanje vjere i religije. Riješićete se svega što vas koči u životu. Povoljan period za putovanja.

BIK

Vrijeme da se riješite svih finansijskih poteškoća i dugovanja, ako vas prate duže vrijeme. Neki mogu očekivati nasljedstvo.

BLIZANCI

Odličan period da se posvetite bračnom partneru. Svi poslovi vezani za javnost kao i za inostranstvo će vam ići od ruke.

RAK

Promjene nabolje unutar radnog mjesta. Nekima povišica, nekima bolje radno mjesto. Bićete puni pozitivne energije.

LAV

Vrijeme zaljubljivanja, flerta i udvaranja. Nekima trudnoća, mnogi će svoje veze podići na viši nivo. Odlično vrijeme za sport i zabavu.

DEVICA

Posvetite se porodici. Idealno vrijeme za renoviranje stambenog prostora. Nekima selidba u drugo mesto. Imaćete odlične odnose i podršku porodice za sve.

VAGA

Komunikacija, društvenost i kraća putovanja su vam naglašeni. Odlični odnosi sa ljudima koji vas okružuju. Period kada se možete ponoviti novim prevoznim sredstvom.

ŠKORPIJA

Možete očekivati novčane dobitke. Nekima dodatni poslovi, dok se nekima smeši uvećanje plate. Idealan period za sve finansijske transakcije.

STRELAC

Period kada će vas sreća pratiti na svakom koraku. Osećaćete se odlično, bićete u centru pažnje. Sve što započnete u ovom periodu biće plodonosno za vas.

JARAC

Idealan period za meditaciju, duhovnost, kao i za obilazak svetih mesta. Period dobar za humanitarne poslove. Neki mogu otići na dalja putovanja.

VODOLIJA

Akcenat je na društvenosti. Mnoga prijateljstva će se sada roditi. Nekima će se i neke želje ostvariti koje već duže vrijeme žele. Povoljno vrijeme za ortačke poslove.

RIBE

Zasijaćete na radnom mestu. Period sreće i uspjeha unutar karijere. Nekima predstoji povećanje plate, neki će otići na bolja radna mesta. Odlični odnosi sa nadređenima.

Izvor: Blic Žena