Blizanci 21.5.-20.6.

Ljubav:

Oslonite se na svoju senzualnost da začinite svoje dane i noći. Međutim, možda će vam biti teško da uskladite svoje želje za neograničenim životom sa potrebom da budete strpljivi dok se stvari odvijaju. Ako izrazite svoja očekivanja previše autoritativno, očekujte odbijanje umesto odobrenja. Možete biti shvaćeni kao zahtevni, ili drugi mogu da zameraju pritisak koji vršite na njih.

Posao:

Vaše ambicije su u centru pažnje i ulažete puno energije u potvrđivanje sebe, bilo da je reč o promeni ljubavne ili profesionalne situacije. Težite proširenju vašeg horizonta, ali usavršite svoje projekte i strategije pre otvaranja novog poglavlja u vašoj ličnoj priči.

Zdravlje:

Tokom prve polovine februara bićete podložni upalama u predelu disajnih organa i sinusa. Moguć je nizak krvni pritisak i pojačan umor. Izbegavajte rukovanje oštrim alatom, jer biste mogli da se povredite. U drugoj polovini februara ćete biti boljeg zdravlja i osećaćete potrebu da se više krećete. Prijala bi vam svakodnevna šetnja i fizičke vežbe u teretani.

Razno:

Shvatili ste da niste sigurni šta želite u vezi. Niti da li ste spremni da se nekome posvetite dugoročno i da provedete život sa jednom osobom. Samospoznaja vas je uvela dublje u svest o svojoj potrebi da stičete nova iskustva i živite dinamičnim životom u kome (još uvek) nema mesta za ozbiljnu vezu.