Blizanci 21.5.-20.6.

Ljubav:

Prva polovina septembra donosi vam priliku za povezivanje sa dragim ljudima, napeti aspekti Retro Merkura nestaju iz vidokruga. Kada kažemo povezivanje sa dragim ljudima najpre mislimo na vaše prijatelje, porodicu jer se pruža prilika za druženje i veća porodična okupljanja. Pokažite inicijativu! Pred Blizancima je druga polovina septembra kao stvorena za ljubavne odnose, uživajte u pozitivnoj energiji. Slobodni mogu započeti vezu sa osobom koju su upoznali u toku leta, leptirići u stomaku su zagarantovani.

Posao:

Vaša poslovna situacija se uzburkala, očekuje se doza odovornosti imate utisak da vas poslovno okruženje preispituje. Pokažite svoje znanje i veštine, podsetite okruženje da je vaša kreativnost posebna i ne mogu vas tako lako zameniti. Mnogi Blizanci razmišljaju o putovanju, radu u inostranstvu ali trenutno nisu najbolji uslovi za menjanje posla. Pokušajte da uštedite novac, pokušajte da odolite ishitrenim kupovinama. Generalno gledano očekuje vas produktivan mesec na poslovnom planu, bez drastičnih promena.

Zdravlje:

Blizanci koji već duže vremena muku muče sa alergijama i ovaj mesec, naročito u drugom delu, bi mogli da prođu kroz sve ono što redovno prolaze, možda čak i intezivnije nego u prethodnom periodu. I vremenske prilike će uticati da budete podložni alergijama, a nebeske se baš i neće potruditi da vas zaštite pa vam preostaje da se pripremite i preventivno posetite lekara kako biste što osetili što blaže simptome.
Umor bi mogao da bude najveći problem tokom ovog meseca, pa se što je više i psihički i fizički odmarajte. Ne dozvolite sebi da vam bilo šta uništi imunitet.

Razno:

Niko ne voli pasivno agresivnog cimera, Blizanci. Bez obzira da li živite sa svojom porodicom, vašim partnerom ili drugarima, kod kuće postoje neki problemi i s njima se ne nosite na najbolji način. Možda ste jedini koji čisti. Umesto da zakolutate očima i budete zajedljivi kao: „Vau, sigurno vam je teško dok ja sređujem ovo mesto“, zašto ne budete ljubazni i ne započnete direktan razgovor. Oni su verovatno voljni da reše bilo koji  problem, ali ako se ponašate agresivno, očekujte da će ljudi tako i uzvratiti.