Blizanci 21.05-20.06

ZDRAVLJE

Nervozni su, stalno negdje žure i skloni su pretjerivanju pa organizam “bombarduju” nikotinom ili drugim stimulativnim sredstvima, što je uzrok nesanice i pogoršava ionako osjetljiv nervni sistem.

U mladosti su skloni bolestima disajnih puteva, a u kasnijim godinama pate od reume
ruku, ramena i najviše zglobova. Može se desiti da pate od posljedica nervne iscrpljenosti i od bolesti uzrokovanih pušenjem.

Vodite računa o tjelesnoj težini. Vježbajte redovito i uravnotežite prehranu. Pripazite na
gležnjeve, stopala. Nosite udobnu obuću. Cirkulaciju ćete podstaći kretanjem i vježbanjem.
Tokom novembra i decembra pripazite na pluća, disajne puteve te ramena.

LJUBAV

Kretanje Sunca kroz sazviježđe Škorpiona na određeni način sputava vašu pozitivnu, lepršavu energiju. Početak mjeseca vam donosi kontakte sa osobama iz prošlosti. To bi mogao biti bivši partner, stara simpatija, neko sa kim ste bili u bliskom kontaktu u prošlosti. U ovakvim situacijama budite strpljivi, naročito početkom mjeseca. Pustite partnera da se sam dokaže i potrudi oko vas, da bi tamo negde poslije 10-og novembra, donijeli konačnu odluku.

Kako ste ušli u povoljan period za ljubavna dešavanja, ulazak u novu vezu, opredijelite se za uspješne i stabilne partnere. Veza sa jednom Škorpijom, mogla bi vam donijeti neočekivan preokret na bolje.

Do susreta dolazi iznenada, kao da vas sama sudbina spaja. Jarac vam donosi potpunu promjenu u očekivanjima od strane partnera. Naučićete kako da na lakši način dođete do pozitivne energije voljene osobe. Krajem mjeseca, oboriće vas s nogu jedan Rak, a tu je i neko iz inostranstva.

U svakom slučaju, na ljubavnom planu dosta dešavanja za Blizance.

POSAO

Vaša praktična strana ličnosti izaćiće u prvi plan tokom novembra, izazvaćete divljenje kolega i nadređenih. Svi poslovni planovi koji su u bilo kom smislu povezani sa inostranstvom, službenim putovanjem, strancima, odlaskom na rad u inostranstvo, biće ostvarivi tokom cijelog novembra.

Pri ulasku u nova poslovna partnerstva, kroz promjene koje ste sami osmislili, bićete sjajno
podržani od strane žena i dragih osoba. Ukoliko ste izbjegli konflikte u toku oktobra, sada ćete dobiti priznanje od kolega koji su bili napeti priznaće vaše zalaganje i sposobnosti.

Mnogi Blizanci ostvariće dobru finansijsku poziciju u toku novembra, što će vam dati posebnu dozu sigurnosti i probuditi želju da se još više borite za poslovne ciljeve.

Eliminišite strah od novih promjena i bićete uspješniji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *