Blizanci 21.5.-20.6.

Ljubav:

Vaš ljubavni život obećava ohrabrujuće rezultate u julu, sa Kupidonom na vašoj strani. Postoje i znaci da ćete planirati kratko putovanje sa svojim partnerom. Ovo posebno važi za one koji ste u braku i koji se u poslednje vreme mnogo svađate. Predivan pejzaž, bezbrižan smeh su dobri, ali afere su nešto što bi trebalo da izbegavate u ovoj fazi

Posao:

Mesečni horoskop za jul 2024. godine vam govori da za sada zaboravite na slobodne vikende. Ne dozvolite da vas to zabrine jer će sve doći u ravnotežu krajem meseca. Ako sada izdržite sve testove, dobićete nagradu koja će vam dati dodatnu motivaciju. Ukoliko ste planirali da promenite posao, radije sačekajte naredni mesec kada će zvezde biti na vašoj strani.

Zdravlje:

Gledajte da se previše ne forsirate i da se naspavate i napunite baterije, jer malo spavate, hronično ste umorni, i bićete skloniji prehladama sredinom meseca. Unosite više vitamina i minerala u organizam.

Razno:

Dolazi leto a sa njim i vaše težnje prema više aktivnosti. Obratite pažnju na budžet. Ne zaboravite da ne možete stići na sva mjesta koja vas privlače da ih posjetite. Vaš novčanik nije dovoljno pun i ni vi ne možete biti na više mesta u isto vreme. Čuvajte zdravlje na ovim vrućinama i smanjite alkohol i brzu hranu. Ima vremena za sve samo ako se dobro isplanirate. Nabacite letnje krpice, osmeh na lice i uz dobar plan leto će biti nezaborana avantura.