Idealne kombinacije za razgovor za posao prema zodijaku

Spremate se za važan poslovni sastanak? Ili je ovo prvi razgovor za posao na koji idete? Vjerujte, osim vaših sposobnosti važno je i kako ćete izgledati tog dana. Pripremili smo vam kombinacije za svaki horoskopski znak, kako biste se pojavile u…

Spremate se za važan poslovni sastanak? Ili je ovo prvi razgovor za posao na koji idete? Vjerujte, osim vaših sposobnosti važno je i kako ćete izgledati tog dana. Pripremili smo vam kombinacije za svaki horoskopski znak, kako biste se pojavile u najboljem izdanju. Ako vjerujete u horoskop, sigurno će vam kombinacije imati smisla, ali ako ne, bar ćete se zabaviti i skrenuti misli s “teških” tema.

OVAN

Boja: crvena. Sofisticirano i uglađeno. U stilu: “Ja sam već šefica.”

BIK

Prepušteni odabiru svojih provjerenih varijanti mogli biste izgledati previše, hmmm,  bež. Zato smo dodali upečatljive komade, poput cipela sa debelom petom i torbice u jarkoj boji.

BLIZANCI

Boje! Funkcionalnost i prilagodljivost veoma su važni za vas pa se ovi komadi odjeće lako mogu kombinovati za poslovne i privatne prilike.

RAK

Vaš stil je minimalizam. Ovdje su prijedlozi kako da ga upotpunite zanimljivim odabirom nakita.

LAV

Lav voli biti u centru pažnje pa su ovdje ključne riječi: crveno, luksuzno, zlatno.

DJEVICA

S obzirom na to da volite tamnije nijanse, ovo je odlična kombinacija smeđe haljine i modnih dodataka.

VAGA

Klasično i elegantno, sa plavom bojom kao podlogom. To je modni pečat vaga. Upotpunite ga narandžastim i zelenim detaljima.

ŠKORPIJA

Bodi i vrtoglavo visoke štikle mogu biti veoma elegantne za razgovor za posao.

STRIJELAC

Atipično odijelo, upotpunjeno zanimljivim bebi plavim ruksakom, vaš su odabir. Dodatak udobnih patika i sata, učiniće ovu poslovnu kombinaciju dovoljno fleksibilnom za vrijeme i nakon posla.

JARAC

Igranje krojevima vaš je opis. Dobra cijena takođe je jedan od kriterijuma.

VODOLIJA

Volite biti originalni. Poigravate se krojevima i uzorcima pa je ova kombinacija odlična za vas. Monotoniju razbija plavi top ispod neklasičnog odijela.

RIBE

Nježno i ženstveno u vašem slučaju ne znači da nije moćno. Autoritet postižete igrom boja, tekstila i modnim dodacima.

Izvor: Lola magazin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *