Jarac 22.12-19.1.

POSAO:

Način na koji obično postižete uspeh je putem timskog rada i saradnje, ali pred vama je period u kojem je preporučljivo otvoriti se za nove poslovne uloge koje zahtevaju veću samostalnost. U narednom periodu, od 02. februara do 09. marta, a naročito tokom aprila i juna, očekuju vas izvanredne prilike za proširenje znanja, iskustva i duhovnog razvoja. Važno je da obratite pažnju na razmenu informacija i korisne kontakte s ljudima izvan vaše zemlje, što bi vam moglo doneti koristan i inspirativan novi ugao u poslovnom delovanju. Očekuje vas značajan napredak i uspeh u oblastima kao što su mediji, umetnost, zabava, moda, komunikacije, turizam i privatni sektor.

LJUBAV:

Ponovno ćete se osloniti na podršku porodice, partnera i bliskih prijatelja jer će biti ključni u suočavanju s poslovnim dilemama ili privatnim izazovima. Životna saznanja često se stiču kroz postepena iskustva i zajedničke napore, stoga, nastojte da vaša analitičnost ne optereti nepotrebno ljubavni odnos. Već na početku godine, posebno od 27. februara do 22. marta, kao i tokom aprila i juna, potrebno je uskladiti vaše želje i potrebe sa dragim osobama. Bez obzira na vaš emotivni status ili godine, očekuju vas prijatni događaji koji će obogatiti vaš društveni, ljubavni ili porodični život tokom boravka Venere u vašem sazvežđu od 12. novembra do 8. decembra. Potrudite se da ostvarite svoje ljubavne i porodične planove takođe i od 11. septembra do 08. oktobra. Tokom novembra i decembra, osetićete novi emotivni sklad, radost i zadovoljstvo, što će vam doneti veliko samopouzdanje.

ZDRAVLJE:

Mogu se javiti povremene tegobe u stomaku ili povećana nervoza. Stresne situacije kroz koje prolazite mogu imati značajan uticaj na vaše psiho-fizičko stanje, naglašavajući važnost održavanja zdravije ishrane, redovnih zdravstvenih pregleda i pravilne nege kako biste ojačali imunitet. Preporučuje se posebna opreznost i pažljivost u periodu od 03. do 23. juna i od 21. novembra do 12. decembra, kada su stres i moguće tegobe naglašeniji. Ipak, važno je zadržati veru u sebe kako biste ostvarili prave životne vrednosti zajedno s vašim voljenima, posebno kroz zajedničke investicije, materijalne ili imovinske aspekte. Periodi izazova ili oscilacija koje doživljavate mogu vam pružiti poučne lekcije. Bez obzira na vaš lični napredak, bitno je negovati svest o zajednici i partnerskim odnosima jer istinska sreća često leži u zajedničkom prosperitetu.