Ovan 21.3.-19.4.

Ljubav:

U julu ćete doživeti mnogo pozitivnih emocija u ličnom životu. Vaša stabilnost i nežnost će pomoći u jačanju postojećih veza ili stvaranju novih. Međutim, važno je biti spreman za neočekivane okrete koji će zahtevati fleksibilnost i strpljenje. Za one koji su slobodni, jul će biti vreme kada su mogući sudbonosni susreti. Pokušajte da preuzmete inicijativu i ne plašite se da se otvorite novim ljudima.

Posao:

Mesečni horoskop za jul 2024. godine kaže da će vaš osećaj finansijske sigurnosti biti poljuljan. Ovo je vredna lekcija koja će promeniti način na koji upravljate budžetom. Horoskop vas savetuje da u ovom mesecu izbegavate velike kupovine, napravite dobar plan i tek onda rasporedite novac. Strpite se do narednog meseca kada će situacija biti bolja.

Zdravlje:

Čuvajte se konfliktnih situacija jer to može da vam izazove stres i naruši imunitet koji vam nije na zavidnom nivou. Izbegavajte da boravite preterano na suncu i čuvajte kožu!

Razno:

Započećete leto sa puno mogućnosti za putovanje i planovima sa društvom. Uključite se u ono što vam se čini zanimljivo. A za slučaj da se osećate iscrpljeno i kao da ste pregoreli, budite bez brige. Sezona Raka će vas podsetiti na važnost porodice. Jul bi mogao da donese ideje i planove za selidbu ili preuređenje kuće. Ako ne osećate da je to ispravno za vas, niko vas ne primorava da to učinite. U sezoni Lava ćete se osećati mnogo društvenije, a ovo će biti posebno romantičan period za vas.