Ovan 21.3.-19.4.

Ljubav:

U prvoj nedelji septembra završava se retrogradni hod Merkura, fokus je na komunikaciji. Imate priliku da rešite nesuglasice sa partnerom, tako da se zbližite. Pokušate da sagledate drugu stranu priče i priznate svoje greške. Pred slobodnim Ovnovima je prilika za pomirenje sa osobom iz prošlosti, razmislite da li je vredno truda. Usresredite se na komunikaciju, septembar vam pruža priliku da uskladite odnose sa prijateljima i porodicom.

Posao:

Na poslovnom planu vas očekuju promene, stremite ka novim poslovnim uspesima. Nemojte ulaziti u konflik sa nadređenima, napravite plan koji će vam ići u prilog. Prva polovina meseca savršena je za poslovne sastanke, pregovore, razgovore za posao.Aktivirajte se i pronađite posao u skladu sa svojim znanjem i afinitetima. Sredinom meseca moguća je manja finansijska kriza, dobro se organizujte.

Zdravlje:

Zdravlje je na prvom mestu u životu, pa budite srećni, septembar je predodređen da uživate i dišete punim plućima. Ne bi trebalo da bude nikakvih generalnih problema, letnji period je dobro uticao na vaš imunitet i sada ste mirni. Oni koji su u malo “poznijim” godinama, šta god to značilo, i dalje treba da vode računa o ishrani i zdravom načinu života, Ovnovi koji su na nekim terapijama obavezno neka se drže propisanog i sve će biti lepo

Razno:

Morate da igrate pristojno, Ovnovi. Na vašem poslu postoje ljudi koji vas jednostavno nerviraju, a narednih nekoliko nedelja ćete provoditi mnogo više vremena sa njima. Umesto da se ljutite, podstičete na nešto ili glumite, ohrabrujemo vas da spustite šake i date tim ljudima šansu. Ispostaviće se da neki od njih i nisu tako loši, i bez obzira na to kako ova situacija napreduje, naučićete kako da budete bolji član svog tima.