Ovan 21.3.-19.4.

Ljubav:

Ovo je period kada emotivne veze i brakovi mogu ići ka svom oporavku. Pričati o tome da će sve biti savršeno između vas dvoje bilo bi uzaludno, jer vam i ovaj mjesec donosi iskušenja, ali vi ćete se prvenstveno osjećati mnogo bolje i biti spremniji da se potrudite oko voljene osobe. I pored ovoga, druga dekada donosi blagu nesigurnost, koju ćete najlakše “razbiti” time što ćete vi i partner raditi na strasti, ali i na romantici. Što se slobodnih tiče, vi ćete vjerovatno u prvih deset dana mjeseca konačno odustati od neke priče za koju sada shvatate da vam ne donosi ništa što bi iole bilo vrijedno i trajno. Sredinom mjeseca izbjegnite da vas strast povuče u neke mutne vode i ubaci u priču s nekim ko od vas želi samo neobavezno, samo avanturu, ili nije spreman vaša veza bude javna i otvorena. Vama tek posljednja dekada marta donosi ono što vam je zaista potrebno – jednu fenomenalnu priliku da se s potencijalnim partnerom odmah “prepoznate” i “kliknete”.

Posao:

Poslovna situacija se komplikuje, pred Ovnovima su nove poslovne odluke. Mjesec je savršen za promjenu posla, otvaranje sopstvene firme i generalno napredovanje u firmu u kojoj se trenutno nalazite. Pravo je vreme da zasučete rukave i pokažete svoje kvalitete dok je Jupiter u sazviježđu Ovna. Finansijska situacija je stabilna, očekuju vas novi iznenadni prilivi novca, moguće je da će vam pripasti deo nasljedstva.

Zdravlje:

Ne bi trebalo da imate značajnijih problema sa zdravljem u februaru, mada su moguće tegobe izazvane premorom. Vrtoglavica, problemi sa varenjem zbog neadekvatne ishrane, takođe su mogući. Posebno se savjetuje da povedete računa o hrani i piću. Na kraju mjeseca može biti problema vezano za krv. Savjet je i da poradite na jačanju imuniteta, mada se ne očekuju veći zdravstveni problemi.

Razno:

Vrijeme je da radite na sebi i otvorenije komunicirate s ljudima, uprkos činjenici da oni mogu imati drugačije poglede na život od vas. U poslovnoj sferi očekuju vas pozitivne promjene, budite spremni na njih. Početak proljeća nije vrijeme za odmor, već za akciju.