Ovan 21.3.-19.4.

Ljubav:

April vas savetuje da odvojite vreme i potražite svoju srodnu dušu. Komunicirajte spontano, potpuno prirodno i uživajte u sastancima i udvaranju potencijalnih partnera. Neka ljudi upoznaju vaše najbolje strane. Imaćete mnogo prilika u kojima ćete uspeti da zablistate inteligencijom i lepotom. Koncentrišite se na prijatna iskustva bez brige o onome što je van vaše kontrole.

Posao:

Mesečni horoskop za april 2024. godine kaže da sezona pomračenja može da rezultira finansijskim prevarama i velikim bogatstvom. Sve zavisi od vaših navika. Ovo vreme se zove karmičko, ali će vam dati šansu da promenite svoj život nabolje. Pokušajte da se pridržavate svog budžeta. Sredinom meseca vas čeka sjajno iznenađenje na poslu

Zdravlje:

Ovaj mesec će verovatno doneti i bolesti respiratornog sistema poput prehlade ili gripa. Ako sebi ne date dovoljno vremena da se izlečite, može kasnije usporiti vaš napredak.

Razno:

Retrogradni Merkur u vašem znaku će probuditi buntovnika u vama, dragi Ovnovi. Možda ćete podići svoj glas kako biste postigli ono što želite, ali to će samo povećati haos. Ostanite mirni!