Ovo su 3 NAJOPASNIJA dana u novembru!

Astrolozi najavljuju da će u novembru biti više povoljnih dana nego onih izazovnih. Međutim, očekuju nas tri izazovna, možemo reći opasna dana, ali će nam svemir dati priliku da jesen završimo pozitivno.

Prema riječima astrologa, ovo su najizazovniji dani u novembru:

8. novembar – najopasniji dan kada je pomračenje “krvavog” Mjeseca i konjunkcija Sunca i Merkura

Ovaj dan se slobodno može nazvati najopasnijim danom u mjesecu. Ovo je i glavni događaj ovog mjeseca! Stvar je u tome što nas na ovaj dan čekaju ne jedan, već dva izazovna astrološka događaja odjednom. Prvi je pomračenje Mjeseca u Biku.

Pomračenje “krvavog” Mjeseca označava završetak i može zatvoriti neka vrata u našem životu. Kada se ova vrata zatvore, to vam u početku može djelovati strašno, ali ćete na kraju naći bolji i lakši put ka novim vratima. Padajući u znak Bika, ovo pomračenje “krvavog” Mjeseca može da utiče na novac i odnose s bliskim ljudima.

Na dubljem nivou, ovo pomračenje takođe može da nam pomogne da pređemo neke blokade oko osjećaja vrijednosti. Ako se suočavate s izazovnom situacijom, provjerite da li vas blokiraju stvarni ili nepostojeći problemi koje sami sebi stvarate.

Bez obzira na to što će ovaj dan biti turbulentan, nemojte da se izolujete i izbjegavate ljude, jer će vama bliskoj osobi biti potreba pomoć.

Na ovaj dan, zbog pomračenja, svemir može zahtjevati da vratite stare dugove. Ako ste u prošlosti napravili bilo kakve greške, karma stiže na naplatu.

Konjunkcija Sunca i Merkura će “začiniti” situaciju. Sve će biti nepredvidivo. Kako ne biste izgubili kontrolu nad situacijom, ovog dana bi trebalo da budete suzdržaniji i da ne žurite s donošenjem odluka.

16. novembar – Venera ulazi u Strelca

Od 16. 11. do 9. 1 2. mnogi od nas će biti skloniti riziku i avanturi. Posebno će to biti opasno za one koji su taj dan prisiljeni da rješavaju finansijske poslove i da donose bitne odluke.

Venera će učiniti da mnogi ljudi jednostavno prestanu da mare za sigurnost, ali to može da se odrazi na zdravlje, pa zato obratite pažnju.

21. novembar – Merkur u konjunkciji s Venerom

Merkur i Venera u međusobnoj konjunkciji stvaraju vrlo snažne emisije negativne energije. Ovo će biti dan kada će mnogi od nas početi da razmišljaju o osveti. Pokušajte da se ne prisjećate starih pritužbi ako ne želite da pokvarite raspoloženje sebi ili svojim voljenima. Ne pričajte o onome što se dogodilo prije, već gledajte samo na pozitivne stvari.

Izvor: BlicŽena