Štakor

OPŠTI

U ovoj godini se ne trebate nadati velikim stvarima te smanjite svoja očekivanja iako ste u odnosu na prošlu godinu izašli iz negativne faze.

Uspjećete savladati prepreke uz minimalne teškoće u čemu će vam pomoći element vode koji je u čvrstoj vezi s prirodom štakora.

Vratiće vam se i samopouzdanje zbog čega ćete biti manje tromi pa ćete se moći posvetiti stvarima koje ste ranije planirali. Uspjeh je moguć, ali uz dosta truda.

Trebalo bi da se više družite sa drugim ljudima jer pomoć i podrška dolaze kroz prijateljstva.

ZDRAVLJE

Budite aktivni tokom godine. To će vam omogućiti dobro zdravlje i smireno stanje duha.

Bićete povremeno nervozni i pod stresom. Nađite vrijeme za sebe i izaberite si aktivnosti kroz koje ćete ispustiti nagomilani stres.

KARIJERA

U poslu ne bi trebalo biti problema tokom 2022. godine, ali spremite se da ste sebi najveća podrška i da neće biti puno pomoći sa strane. Nemojte planirati veća ulaganja.

Uz malo fleksibilnosti i proračunatosti možete izbjeći financijske gubitke. Ako se i dese neugodnosti, u budućnosti se to može pokazati korisnim pa gledajte situaciju u širem kontekstu.

LJUBAV

I pored sve vaše šarmatnosti, u ljubavi bi vas mogle pratiti brige i osjećaj nesigurnosti. Brinete za budućnost veze. Pronađite hrabrost da se suočite sa negativnim osjećajima.

Nosite nakit i odjeću u crvenoj boji. To je vaša sretna boja i pomoći će vam u otklanjanju nesreće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *