Svinja

OPŠTI

Veći dio godine će biti uspješan za osobe rođene u znaku Svinje. Očekuju vas povremene poteškoće, ali nemojte da vas to brine jer neće dugo trajati.

Bavićete se sobom i time unaprjeđivati svoj rad i odnose sa drugim ljudima. To će uticati i na donošenje nekih kompleksnijih odluka. Neke ćete donijeti razumom, a neke na osnovu intuicije. U oba slučaja nećete pogriješiti.  

ZDRAVLJE

Potreban vam je mir i ravnoteža pa sve što vam negativno utiče na psihičko stanje po mogućnosti eliminišite.

Bavite se intenzivnijim i energijski zahtjevnjim sportovima poput veslanja, trčanja, košarke ili rukometa. Budite umjereni u jelu i piću jer bi pretjerivanje moglo prouzrokovati povišen krvni pritisak i dijabetes.

POSAO

U ovoj godini ćete imati neočekivane troškove pa pokušajte ne ulaziti u dogovanja.

Na poslu ćete se uspjeti dostancirati od situacija koje su vam indirektno stvarale probleme. To će vam pomoći u bržem postizanju uspjeha. Otvoriće vam se neke prilike pa ćete imati mogućnost izbora. Dobro promislite i ne žurite sa odlukom.

LJUBAV

U ljubavi imate podršku Tigra. Mnogi će se odlučiti za brak u ovoj godini. Prije toga, raspetljajte nesporazume koji vam se vuku iz prošlosti. Dok to ne riješite nećete imati sretan brak.

Samci treba da obrate pažnju s kim ulaze u ljubavni odnos kako se ne bi vezali sa zauzete osobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *