Vaga 23.9.-22.10.

POSAO:

Vage su kroz prethodni period imale sreće, jer je Saturn bio u njihovom petom polju, a to je polje sreće, djece, ljubavi, kreativnosti, sporta, te su mnogi pripadnici ovog znaka imali sreće u tim oblastima.

Sada kada se preseli u šesto polje posla i zdravlja, Vage će sigurno promijeniti svoj kurs života. Mars koji je i dalje u Blizancima, retrogradan je na neki način opominje Vage da moraju da se mijenjaju i da njihov kvalitet i talenat moraju biti na nivou, kada krene dalje kroz znake posebno kada napravi teži aspekat kvadrat u znaku Raka, tada može biti i stagnacije a razlog je problem u domu, u porodici, te se savetuje da Vaga svu svoju snagu i znanje podeli sa ukućanima i pokrene privatan biznis koji će sigurno dobro da vodi i kontroliše.

Jako je važan i oktobarski dio godine pored eklipse koje imamo Sunca i Mjeseca, Merkur u znaku Vage daće impuls ovom znaku da razmišlja brže, bolje i sposobnost da se iz svake situacije izvuče nešto pametno a ovo je mjesec koji može biti najbolji ili bar jedan od boljih u godini .

Biće mnogo zakazivanja, prepiske, sastanaka, društvenih aktivnosti, novih informacija koje treba obraditi i odluka koje treba doneti. Očekujte više lične interakcije u vašem komšiluku, sa braćom i sestrama, školama i internetom.

LJUBAV:

Emotivni život je nešto što Vagu drži u životu i nešto što je njoj najvažnije. Jupiter kao planeta sreće daće nove veze, brak, zajednički život za one koji se odluče na takav poduhvat, posebno za one koji su posljednje dvije godine bili u nekim karmičkim vezama.

Međutim kad Sjeverni mesečev čvor da uđe u znak Ovan a to je sedmo polje Vage, što znači partnerstvo, može donijeti promjene, nesuglasice, nemire te su moguće svađe, ponekad i raskid ili razvod braka. Treba biti diplomata, vagati najbolje što se može jer to i jeste negdje zadatak ovom znaku kroz evoluciju svijesti.

ZDRAVLJE:

Vaga voli da ima lijepo telo, da vježba, nikad sebi ne bi dopustila loš fizički izgled jer to voli ali joj to podiže i sistem vrednosti. Međutim ulaskom Saturna u šesto polje koje pored posla predstavlja i zdravlje jako mora da vodi računa o svom fizičkom stanju. Saturn opominje sve one koji su bahati, neradni da moraju da se disciplinuju. Saturn zna da vrati i stare bolesti, nešto što nije zalečeno, tako da je važno bar sva puta godišnje ići na kontrolu ukoliko nemate većih problema.