Vaga 23.9.-22.10.

POSAO:

Početkom godine ćete uvideti da se otvaraju nove mogućnosti koje prate vaše ambicije, omogućavajući vam da proširite svoje poslovne vizije na različite načine i u raznolikim sferama. Aktivirajte veću inicijativu, posebno u vremenu od 17. januara i početkom februara. Novi uspeh donosi pozitivne promene i stvara svest o privilegijama koje ćete moći da koristite u narednom periodu. Značajni uspesi, zadovoljstvo i relevantni rezultati pratiće vas, posebno tokom maja i juna, a zatim i u novom ciklusu od oktobra do kraja godine. Pažljivo procenite svoje saradnike i prihvatite dobre savete; spojite prethodno iskustvo sa novim saznanjima kako biste unapredili svoju poziciju. Očekuje vas uspešan napredak, naročito u oblastima ekonomije, trgovine, medija, izdavaštva, turizma, nauke i obrazovanja, građevinarstva, umetnosti ili angažmana u privatnom sektoru.

LJUBAV:

U emotivnom životu, pokažite spremnost za istraživanjem novih pristupa ili rešenja za dileme koje se pojavljuju. Već na početku godine, u zavisnosti od vašeg emotivnog statusa ili interesovanja, bićete u prilici da ostvarite zanimljive kontakte ili uspostavite vezu. Promene u odnosu s partnerom ili novi doživljaji mogu pozitivno uticati na buduće događaje. Uživajte u društvu voljene osobe ili u krugu porodice od 8. februara do 6. marta. Očekuju vas nove radosti i sloboda da se prepustite od 3. aprila pa sve do 8. avgusta. Osetićete nezaboravne trenutke koji će na poseban način unaprediti ljubavnu ili porodičnu sreću od 6. septembra do 4. oktobra. Posebno obratite pažnju na prijatna dešavanja koja će doprineti vašem ličnom razvoju i harmoničnim odnosima od 30. avgusta do 23. septembra, tokom Venere u vašem sazvežđu. Talasi novog zadovoljstva stižu i od 16. decembra.

ZDRAVLJE:

Moguće je da će se Vaši zdravstveni problemi uglavnom javljati kao rezultat dodatnog psihološkog stresa i intenzivnog pritiska, što može biti posledica karijernih izazova i interpersonalnih odnosa. Povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su simptomi koji mogu nastupiti ukoliko preterano opterećujete svoj organizam naporom. Preporučljivo je biti pažljiviji i oprezniji u periodima od 25. januara do 11. februara, sredinom maja, od 27. avgusta do 14. septembra, kao i od 23. oktobra do 9. novembra.