Venera u Jarcu donosi dramatične promjene u odnosima i govori da je vreme za THE razgovor

Desetog decembra Venera je prešla u znak Jarca, tada nastupa faza u kojoj se aktiviraju karmički odnosi, ali i prošlost.

VRIJEME JE ZA RAZGOVOR!

Planeta ljubavi se ponovo kreće, katapultirajući partnerske odnose u novu eru – onu koja će vam pomoći da godinu završite srećni. Venera dolazi kod ambicioznog i osjetljivog Jarca kod kog će boraviti sve do 2. januara, stavljajući tačke na pojedine ljubavne priče.

Važno je da, prije svega, ispitate sebe i svoj odnos, svoja osjećanja, ali i želje. U horoskopu, Venera podrazumijeva odličnu procjenu u tome koliko ste spremni da uzvratite ljubav. Prethodni period bio je bolji nego inače jer se Venera nalazila u Strijelcu koji je optimističan i vjeruje da će sve proći.

Ali ako zaista želite da sve prođe, onda je naredni period za vas povoljan i nema potrebe da budete uplašeni, naročito u slučaju da nedeljama pokušavate da pronađete pravi način da razgovarate sa drugom stranom.

Razgovor za kojim žudite ne mora nužno da vas dovede do kraja veze, ali može da vam pomogne da rešite pojedine svoje unutrašnje borbe, postavite novi cilj i pomognete jedno drugom.

OVAN

Iza vas su teške borbe koje ste vodili, a da od drugih niste tražili pomoć. U vašem srcu se i dalje vodi borba, sa jedne strane je vaša želja da nastavite vezu, sa druge ideja da vas partner usporava i blokira. Trenutak je da se zaustavite, duboko udahnete i donesete odluku.

BIK

Bikovi koji su u vezi će prevazići probleme na koje su naišli i nastaviti da grade svoju vezu punu poverenja i međusobne podrške. Oni koji pak nisu u vezi, mogu da očekuju poziv iz prošlosti i obnovu stare romanse.

BLIZANCI

Ako ste u vezi, sigurno ste svjesni da je vaš odnos površan i komplikovan, na vama je da odlučite kakav će kraj biti i da li će ga biti. Samo je važno da znate da zaslužujete da budete srećni i da vas čekaju nevjerovatne stvari, samo ako sebi priuštite opuštanje.

RAK

Venera je za vas spremila test. Ostanite dosljedni svojim principima, kao i uvijek. Bićete razočarani, ali samo se sjetite da sve što vam se u životu dogodi, dogodi se zato što ste dovoljno jaki da to podnesete.

LAV

Vi ste se dogovorili sa sobom, a rijetko ko je uradio tako važnu stvar. Nekada se vratite u prošlost i provedete vrijeme sa osobom koja je bila dio vašeg života, ali u toku predstojeće godine, upoznaćete nekog ko će umjeti da korača sa vama rame uz rame.

DJEVICA

Zauzete Djevice očekuju avanture i putovanja sa partnerom, lijep i stabilan odnos, dok će slobodne Djevice upoznati Bika ili Ovna i zakoračiti hrabro u kvalitetnu vezu.

VAGA

Morate da se stabilizujete i prestante da donosite ishitrene odluke. Pokušajte da budete smireni, jer ćete u suprotnom da povredite sebe.

ŠKORPIJA

Gotovo da ne možete da povjerujete da prolazite kroz tako tešku i vama nepoznatu fazu uznemirenosti i neodlučnosti. Imate sve, ali ste zbog svega toga umorni. Želite mir, ljubav i tišinu, ali to još uvek nemate. Trenutak je da donesete važne odluke, presječete određene stvari, popravite šta može da se popravi i konačno budete srećni. Ako želite da nastavite vezu, morate da isključite posesivnost i ljubomoru, a ako niste u vezi, očekujte turbulenciju (u kojoj samo vi znate da uživate).

STRIJELAC

Ne ide baš uvek sve onako kako ste planirali. To ne znači da je vrijeme za tugu, već za zdravu promjenu! Napišite na papir sve pozitivno i negativno što osjećate i pronađite srž problema, čeka vas uspješna godina

JARAC

Venera se nalazi u vašem znaku i to vas čini još jačim. Ne planirajte preterano i prepustite se, bićete zadovoljni!

VODOLIJA

Kao i uvijek, najmanje vremena imate za sebe. Da li je onda vrijeme da to promijenite? Za početak, postavite sebi cilj i prioritete, i prije nego što pomognete drugima, pomozite sebi. Na vašem ljubavnom putu nema naglih promjena jer ste previše zauzeti rješavanjem tuđih problema.

RIBA

Donosite odluke o zajedničkom životu i potomstvu, uspešno planirate i realizujete tu ideju. Od ove zime, za vas nema zime jer ćete imati nekog ko će da vas ugreje!