Zec

OPŠTI

Očekuje vas jedna mirna godina zato smanjite očekivanja i obratite pažnju na društvene kontakte jer postoji mogućnost da se razočarate u nekoga.

Ova godina će biti bolja od prethodne, a entuzijazma i pozitivnih vibracija neće nedostajati. Zečevi koji su u 34. i 58. godini imaju pratnju elemenata bogatstva i sreće tako da postoji mogućnost većih dobitaka u igrama na sreću.

Više organizovanosti očekujte u posljednja 3 mjeseca 2022. godine.

ZDRAVLJE

Zdravstveni horoskop za 2022. predviđa dvostruko zdravlje. Oni koji se brinu o sebi uživat će u dobrom zdravlju tokom cijele godine, dok oni koji ignorišu signale koje im šalje organizam mogu doživjeti zdravstvene probleme.

Zate se vratite instinktu i slušajte šta vam govori vaše tijelo.

KARIJERA

Naučite da svoja znanja držite za sebe kako biste konačno dobili priznanje za svoj rad. Jedino na taj način ćete ojačati poziciju u poslu i povećati zaradu. Nemojte biti brzopleti, gradite svoju budućnost i karijeru korak po korak.

Sreća će posebno imati osobe koje se bave nekim vidom umjetnosti.

Zelena, ljubičasta i narančasta boja su sretne boje i donijeće vam više bogatstva.

LJUBAV

Ako imate nesuglasica u vezi, moguće je privremeno razdvajanje. To nikako neće biti loše jer će doprinijeti čvršćoj emocionalnoj povezanosti u budućnosti.

Ako si date vremena za sreću, ni ljubavi ne bi trebalo izostati.

Zečevi samci treba da budu oprezni jer postoji mogućnost da se upetljate u odnos koji možda neće biti ozbiljan ili dugotrajan. U suprotnom, brak, djeca i zajednički dom su moguće ostvarenje u ovoj godini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *