ASTRO KONSTELACIJE – VENERA

Kako pristupate odnosima i šta vam pruža zadovoljno?


Položaj Venere u vašoj natalnoj karti jasno ukazuje na to da li postoji balanas između nematerijalnog (polja odnosa, zaljubljenosti, kreativnosti i sreće) i materijalnog (uživanje u materijalnim vrednostima i fizičkim zadovoljstvima).

Venera je druga planeta najbliža Suncu, nakon Merkura, te se smatra ličnom planetom. Kao drugi energetski centar utiče na naše društvene stavove, naše ponašanje, osećaj za estetiku i lepotu ali i naše sklonosti – vladajući u međuljudskim odnosima na svakom nivou.

Sve osobe sa kojima dolazimo u kontakt, kao i svi odnosi, već su zapisani u našim natalnim kartama kao neisceljena iskustva naših predaka.

Drugim rečima, ne možemo imati ni jedan drugi odnos koji već ne postoji onakav kakav je kod nas u horoskopu. Kada smo u odnosu sa nekom osobom zapravo smo najvećim delom u odnosu sa nekom svojom planetom, odnosno nekim od naših predaka. Druga osoba je samo faktor buđenja. Zbog toga problemi u odnosu i prividna suprotstavljenost sa partnerom uvek ukazuju da smo zapravo u sukobu sa svojom planetom koja predstavlja tu osobu, odnosno da isceljujemo energetske blokade našeg porodičnog sistema koje su nam prenete kroz tu planetu.

Održavanje dobrih odnosa sa osobama koje su prikazane kroz natalno loše postavljene planete i negativna iskustva predaka moguć je samo ukoliko ”popravimo” svoju planetu.

Astrolog: Emina Mamutuj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.