Kako da pomoću horoskopskog znaka manifestujete seks i ljubav

Da li ste znali da možete da manifestujete seks i ljubav? Za početak, vežite pojaseve i spremite se za ludu vožnju, jer ovo nije običan tekst, već rešenje za vaš trenutni problem. Pre svega, važno je da znate šta se tačno podrazumeva manifestovanje i kako da sam proces bude uspešan.

Šta je manifestovanje

Manifestovanje nije nikakva moć koju upotrebljavate kako biste ostvarili svoj cilj, već je to potpuno prirodna pojava koju svako koristi svesno ili ne. Često razmišljate o određenim stvarima i one se dogode, ali šta se dešava kada pojedine stvari izričito želite i pokušavate da iskoristite sve opcije kako bi se ostvarile? Koja su to osnovna pravila manifestacije? Odgovor je da su vrlo jednostavna i sve što treba da uradite je da zapišete precizno šta želite, odredite okvirno vreme kada želite da se to desi i potpuno se smirite kako biste meditirali i razmišljali o tome. Osim toga, posebno je važno da isključite negativna razmišljanja i fokusirate se samo na dobro i pozitivno.

Idealan trenutak za manifestovanje zavisi od vašeg horoskopskog znaka, naravno, moguće je da to radite često i da vam se ostvari, ali ovo su ključni momenti kad će manifestovanje sigurno biti uspešno!

Ovan

Idealan trenutak za manifestovanje: momenat u kom se aktivira energija Ovna (od 21. marta do 19. aprila), Lava (od 23. jula do 22. avgusta), Vage (od 23. septembra do 22. oktobra) ili Škorpije (od 23. okrobra do 21. novembra).

Ritual: Napišite svoju želju u sadašnjem vremenu, usmerite svoje misli ka svojoj želji i ponavljajte želju u sebi baš onako kako ste je napisali na papiru. Zamislite oblak u kom se nalazi ispisana vaša želja i nastavite da tokom dana manifestujete i razmišljate pozitivno. Ako se dogodi negativan trenutak, odmah ga eliminišite. Razmišljajte samo o svojoj želji, osmehujte se i čekajte lepe vesti.

Bik

I Bikovi takođe imaju najbolje momente za manifestaciju, odgovara im energija Device (od 23. avgusta do 22. septembra), Škorpije (23. oktobra do 21. novembra) ili Strelca (od 22. novembra do 21. decembra).

Ritual: Potrebna vam je kristalna mreža, možete je pronaći online ili je sami precrtajte, postavite 4-10 kvarcnih kristala tako da formirate mrežu. Kao centralni kamen postavite još jedan kristal, potom odredite koji su vam kristali ljubavi, a koji seksa. Priđite mreži i meditirajte, pokušajte da razbistrite svoje misli i razmišljajte samo o želji. Često će vam se dešavati da vam misli odlutaju, ali dajte svoj maksimum da sve drugo odbacite. Meditaciju može da stvara i tiha melodija koja vas možda asocira na tu osobu. Sve u svemu, najvažnije je da se potpuno smirite.

Često se postavlja pitanje koliko je potrebno da se ovaj proces radi, i odgovor je vrlo jednostavan. Koristite svaki slobodan trenutak da manifestujete, a nekada, ako je vaša želja dovoljno jaka, za samo dva dana možete da ostvarite svoj cilj. Naravno, ako se želja izvesno vreme ne ostvaruje, potrebno je samo da nastavite da manifestujete odbacujući sve negativne misli o tome da li će se ostvariti. Naravno da hoće samo se smirite i fokusirajte. Neka vam u mislima bude samo ono lepo što sledi nakon što se povežete sa vašom osobom.

Blizanci

Budite strpljivi i čekajte vaše pozitivne energije koje vam donosi Vaga ( od 23. septembra do 22. oktobra), Strelac (od 22. novembra do 21. decembra) i Jarac (od 22. decembra do 19. januara). Sa njima dolaze i pozitivni i uspešni momenti na vašem ljubavnom i seksualnom polju, a sve što je potrebno da uradite je:

Ritual: Napravite mantru vezanu za seks i ljubav i ponavljajte je! Mantra mora da bude u sadašnjem vremenu i da bude jasno vezano za šta i koga se odnosi. U mantri naglasite da ste spremni da budete zaljubljeni i voljeni! Ponavljajte je nekoliko puta dnevno!

Rak

Rak je uvek raspoložen za ljubav, spreman da voli i žrtvuje se zbog osobe koja mu se dopada. Ali kao i većina ljudi, često se dešava da mu se u mislima vrzma neko ko mu nije tako blizak, tad nastupa energija manifestovanja. Rak je znak kom izuzetno prija energija Škorpije (23. okrobar do 21. novembra), Jarca (od 22. decembra do 19. januara) i Vodolije (od 20. januara do 18. februara).

Ritual: Izaberite komad nakita koji volite i držite ga u ruci, pripremite eterično ulje i dok razmišljate o svojoj želji, prstom stavljajte ulje na komad nakita. Ovaj komad nakita će tada postati magnet za vašu želju, a na vama je samo da nastavite da mislite o njoj i nakit nosite uz sebe.Često zbog prejake želje za nekim ne možete da držite fokus, u svojoj glavi prolazite kroz razne faze, pa pre nego što ste sa nekim otišli na piće ili razmenili poruke, vi ste već proživeli i upoznavanje i prvo vođenje ljubavi, pa čak i raskid. Često u glavi razvijate filmove i odbacujete pozitivne stvari jer ste, zbog pojedinih ranijih veza u strahu. Ali pravi je trenutak da se prepustite sebi i svojim strastima i da jako poželite da vas neko voli, jer to je najmanje što zaslužujete!

Pročitajte i ovo: Možete li iskoristiti Feng Šui za privlačenje adekvatnog partnera?

Lav

Gotovo jednaka energetska povezanost je između Lava i Strelca (od 22. novembra do 21. decembra), Vodolije (od 20. januara do 18. februara) ili Ribe (od 19. februara do 20. marta).

Ritual: Potrebno je da radite ono što najbolje umete, a to je da sebe uverite u to koliko ste verni i koliko zaslužujete da vam se želja ostvari. Upravo to napišite na svom ogledalu i svakodnevno se ogledajte u njemu. Javite da li je prošlo više od nedelju dana, a da vam se želja nije ostvarila. Teško – jer Lav dobije sve što poželi!

Devica

Devica kao i uvek čeka Jarca, Ribu ili Ovna, svesna da će joj ti datumi doneti ostvarenje najveće želje! Strpljivo čeka period od 22. decembra do 19. januara, kada Jarac pozitivno utiče na njeno manifestovanje. Ako je ovaj period prošao, budite strpljivi i sačekajte period od 19. februara do 20. marta ili od 21. marta do 19. aprila. Ovo su najpovoljniji datumi za manifestovanje.

Ritual: Budite fokusirani na prirodu i ono što najviše volite. Napišite na jednom papiru da vaš romantični život cveta i da će sve biti onako kako ste zamislili, a onda se, kao i uz svako manifestovanje, isključite iz realnog sveta i mislite o svojoj želji. Za još bolji efekat, svoj papirić možete da zakopate na nekom tajnom mestu.

Vaga

Idealan trenutak za manifestovanje – nakon što se aktivira energija Vodolije (od 20. januara do 18. februara), Ovna (od 21. marta do 19. aprila) ili Bika (od 20. aprila do 20. maja), spremite se da manifestujete. Donesite konačnu odluku i ne koristite svoju osnovnu karakteristiku neodlučnosti u ključnim momentima, razmišljajte o pozitivnim aspektima i prepustite se pripremi manifestovanja.

Priprema: Napravite plejlistu za manifestaciju koja će vas voditi ka razmišljanju o želji koji imate. Vi ste osoba koja posebno uživa u muzici i zbog toga je slušate u svakom trenutku, samo je sada potrebno da imate plejlistu koja će da liči na odnos o kakvom maštate! Svojom pozitivnom energijom možete brzo da dođete do cilja, samo ne vagajte!

Škorpija

Da li se nekada desilo da ne dobijete nešto što poželite? Jeste, ali veoma retko, a možete reći da nešto niste dobili samo zato što ste na samom kraju odlučili da je tako najbolje. Vama je teško odoleti i vi ste toga svesni, ali šta ako se pojavi igra u kojoj ranije niste učestvovali? Ostanite smireni i sačekajte idealan trenutak, uz vas je Riba koja donosi povoljne datume od 19. februara do 20. marta, Bik (od 20. aprila do 20. maja) i Blizanci (od 21. maja do 21. juna). Ipak, vas ne sprečava da manifestujete u svakom trenutku i zbog toga ne morate da čekate ove datume! Svakodnevno možete da manifestujete i budite sigurni da ćete, kao i uvek dobiti na tacni!

Ritual: Vama je potrebno opuštanje! Pre bilo kakvog manifestovanja, vama je potrebna topla, mirišljava kupka, ne zaboravite da koristite eterična ulja (kasnije će vam biti jasno zašto). Upravo u momentima dok ležite u kadi, zamišljajte oosobu koja vam se dopada, zamišljajte je onako kako samo vi to umete (a nema potrebe da vam mi objašnjavamo). Nakon tople kupke, izmasirajte svoje telo mislima o osobi koja vam se, ali i eteričnim uljem. Tako ćete sa sobom tokom dana nositi misli, ne samo u glavi, već i po celom telu.Strelac

Budite strljivi i sačekajte svoj trenutak, a on dolazi sa Ovnom (od 21. marta do 19. aprila), Blizancima (od 21. maja do 20. juna) i Rakom (od 21. juna do 22. jula). Vaš ritual je jednostavan i do sada ste ga sigurno koristili, a da niste ni bili svesi da je reč o manifestovanju.

Ritual: Iskoristite svoj hobi i manifestujte. Ako se, recimo, bavite slikanjem, tokom tog procesa razmišljajte o svojoj želji!

Pročitajte i ovo: 5 horoskopskih znakova koji u 2023. godini menjaju svoj ljubavni status

Jarac

Jarac nema razloga za brigu jer on sve svoje želje kad tad ostvari! Povoljni datumi su povezani sa Bikom (od 20. aprila do 20. maja), Rakom (od 21. juna do 22. jula) i Lavom (od 23. jula do 22. avgusta).

Ritual: Izaberite dva identična predmeta poput šahovskih figura ili, recimo, držača za knjige. Zamislite da ste jedan predmet vi, a drugi osoba koja je povezana sa vašom željom. Stavite ih jedno naspram drugog na sto i svakog dana ih sve više približavajte. Dok to radite, razmišljajte o toj osobi!

Vodolija

Za vas je potrebno da se uklopite sa Blizancima (od 21. maja do 20. juna), Lavom (od 23. jula do 22. avgusta) i Devicom (od 23. avgusta do 22. septembar).

Ritual: Duboko udahnite! Potrebno je da zadržite dah i brojite do pet. Dok udišete i radite vežbu disanja, razmišljajte o vašoj osobi. Ponavljajte ovaj proces nekoliko minuta svakodnedvno.

Riba

Trenutak je da ostvarite sve što želite! Osigurajte svoju želju i ne menjajte mišljenje! Prikolonite se energiji Raka (od 21. juna do 22. jula), Device (od 23. avgusta do 22. septembra) ili Vage (od 23. septembra do 22. oktobra).

Ritual: Pre svega, potrebno je da budete u potpunosti sigurni da je to osoba sa kojim želite sve što vam prolazi kroz glavu. Uzmite špil karata i, dok razmišljate o svojoj želji, stvarajte malu kulu. Neka kula ostane u vašoj sobi i svakodnevno je, ako se desi da se kula sruši, ponovo gradite i opet – razmišljajte o svojoj želji!

Izvor: Wannabemagazine