VENERA U JARCU OD 10. DECEMBRA DO 2. JANUARA, 4 ZNAKA ČEKAJU LJUBAVNI PROBLEMI: Ne dozvolite da se srce zaledi!

Horoskop za Veneru u znaku Jarca od 10. decembra do 2. januara 2023. godine – kakve probleme i izazove donosi u ljubavi za 4 horoskopska znaka!

Venera je planeta ljubavi i ljepote koja ima uticaj na sferu ljubavi i osećanja. Od 10. decembra do 2. januara ona neće biti u najboljoj poziciji za neke horoskopske znakove jer ulazi u znak Jarca.

Saznajte koja 4 horoskopska znaka očkuju izazovi u ljubavi dok je Venera u Jarcu od 10. decembra do 2. januara:

Bik

Bik je veoma zavisan od energije Venere, pa ih astrolozi savetuju da budu izuzetno oprezni u komunikaciji sa srodnom dušom. Dok je planeta u znaku Jarca, Bikovi ne bi trebalo da pokušavaju da uspostave moć nad partnerom. U vezi treba da postoji ravnopravnost i dogovr – ako jedna strana uvek pokušava da bude dominantnija, moguće je da će biti izazova.

Vaga

Kada je planeta ljubavi pod uticajem Jarca, postoji rizik da se Vage suoče sa ljubomorom, što uopšte nije svojstveno njihovoj prirodi. Žudnja za kontrolom partnera može izazvati komflikte u vezi. Otvoreno pričajte sa partnerom o svojim osećanjima i ne delujte impulsivno i ne promišljeno.

Ribe

Od 10. decembra Ribe treba više pažnje da obraćaju voljenoj osobi. Ribe u ovom periodu mogu postati arogantnije. Važno je pratiti svoje postupke, ali je još važnije pratiti reakciju najbližih. Budite saosjećajniji i poštujte osjećanja drugih ljudi.

Savjeti za sve znakove zodijaka:

Ne budite sebični. Od 10. decembra do 2. januara važno je pokazati pažnju i brigu prema rođacima, prijateljima i, naravno, srodnoj duši. Ovo je veoma važno vreme za one koji žele da pokažu svoju ljubav. Ako pokažete da ste “ledeni”, to može negativno da utiče na prijateljstvo, ljubav.

Takođe, u ovom peridou je važno izbegavati svađe. Mirnom komunikacijom možete srediti stvari. Istovremeno je i Merkur u znaku Jarca.

Izvor: Sensa