SEZONA VAGA: Da li su ove lepotice stvarno neodlučne ili se samo prave?

Vage su rođene između 22. septembra i 22. oktobra i poznate su kao društveni leptiri koji cene lepotu života i teže donošenju harmonije u svim situacijama. One imaju mnogo divnih osobina, ali detaljniji pogled na njihove najveće slabosti može nam pomoći da razumemo ove vazdušne znakove na autentičniji način.

Prvo, mali uvod. 

Vage su kardinalni vazdušni znakovi Zodijaka, pa su vešte u uspostavljanju socijalnih veza i izgradnji odnosa s drugima. Međutim, u nastojanju da izbegnu konflikte, ponekad mogu upasti u zamku zadovoljavanja tuđih želja, što nikome ne pomaže. 

Svaki znak Zodijaka ima svoj skup jedinstvenih veština i izazova, i dok se Vage možda smatraju nesigurnim i površnim, njihove astrološke osobine nisu ni bolje ni gore od osobina drugih znakova. Osim toga, kritikovanje bilo kojeg znaka Zodijaka nema smisla, jer svi 12 igraju ključnu ulogu u našim astrološkim natalnim kartama. Poznavanje Vaginih snaga i slabosti može nam mnogo reći o nama samima, bez obzira na to da li imamo svoje Sunce, Mesec ili Ascendent u ovom znaku. 

9 najizraženijih osobina Vage

Slatke i šarmantne Vage lake su za voleti, međutim, njihova diplomatska priroda i želja za očuvanjem mira ponekad mogu prerasti u suptilno manipulisanje – stoga budite oprezni da ne postanete žrtva vaginih čarolija!

1. Vage se dobro slažu sa gotovo svima

Vage su po prirodi veoma opuštene i to ih čini jednostavnim za druženje. Možete ih naći kako razgovaraju sa stidljivim znakovima zodijaka na zabavi, trudeći se da pronađu zajedničke interese.

Prema astrolozima, ovu karakteristiku vaga duguje Veneri:

Vage, kao neko ko je pod vlašću Venere, želi da pronađe zajedničke partnere – žele se zabavljati s prijateljima, izlaziti, imati avanture i raditi zabavne stvari. Vaga živi za povezanost.”

2. Vage su srce svakog društva

Vage su pravi šarmeri: darežljivi, ljubazni i promišljeni, sa radoznalom prirodom i odličnim osećajem za stil i estetiku.

One često razmišljaju o drugima pre nego o sebi, sjajni su domaćini na večerama, jer svoje goste obasipaju komplimentima i uvek kreiraju spektakularnu atmosferu u kojoj se svi osećaju ugodno.

3. Vage nisu za dramu

Sitni sukobi, zavade i tračevi nisu za Vage. 

Ako imate lični problem sa jednom Vagom, preskočite teatralnosti. One cene ravnotežu, mir i harmoniju – osobine koje su u velikoj meri posledica vladajuće planete.

4. Vage duboko brinu o pravdi i vole da igraju fer

Želja za pravdom i jednakošću kod Vaga ne dolazi iz autoritarizma (kašalj, Jarac, kašalj), već iz brige za one koji su zlostavljani.

Potreba za pravdom, želja za pravičnošću, zaista proizilaze iz saosećanja. Pre nego što donesu bilo kakav čvrst zaključak o nečemu, zaista žele razmotriti potrebe druge osobe, želje i motivacije te osobe.

5. Vage su otvorenog uma

Vage su analitički nastrojene i vole da gledaju svet iz različitih perspektiva. Ovi znakovi su izuzetno nepristrasni, što im omogućava da vide obe strane argumenta. Simbol Vage su tasovi pravde.

Element vazduha povezan je s mentalnom spoznajom, mišljenjem, intelektualcima, filozofima – kada spojite tu energiju sa Vagom neke od njihovih najpozitivnijih osobina su to koliko su često duboko u razmišljanju. 

Zaista žele razmotriti svaki ugao, žele biti fer.

6. Vage su pravi romantici

Vage traže veze svih vrsta, ali posebno u ljubavi i seksu. Ovi zaljubljivi znakovi veruju da je život najbolje provesti s osobom koju volite uz sebe – što i ne čudi s obzirom na to da je Libra dete Venere i povezuje se s sedmom kućom partnerstava.

Venera vlada znakom vage – to znači da su teme ljubavi, seksa i odnosa ukorenjene u njenoj samoj srži.To je neko ko uvek traži proverbijalnu ili doslovnu drugu polovinu.

7. Vage  mogu biti neodlučne

Njihova vazdušna otvorenost može učiniti donošenje odluka posebno teškim. Budući da mogu da se zadrže na prednostima i manama svake strane, donošenje definitivnih odluka nije njihova jača strana.

Oni su odlični posrednici u konfliktima, ali se suočavaju s izazovom kada imaju unutrašnje mentalne borbe između dve opcije. 

Izlazak na prvi sastanak ili na poseban događaj? Vaga može nekoliko puta menjati odeću ispred ogledala pre nego što se odluči za savršen izbor. 

8. Libre mnogo brinu o svom izgledu

Iako to nekima može delovati površno, njihova ljubav prema modi i održavanju sebe proizilazi iz želje da učine svet lepšim mestom.

Vage zaista brinu o stvarima kao što su umetnost, moda, izgled. One vide toliko nepravde u svetu, toliko toga što se može smatrati ‘ružnim’, a one žele da stvari budu lepe. Dakle, zaista se trude da stvore i cene lepotu u svetu.

9. Vage žive za luksuz

Pošto su pod vlašću planete Venere, planete koja upravlja estetikom, ljubavlju i novcem, cene sve luksuze koje život može da ponudi i vole da se prepuste dekadentnoj umetnosti, hrani i skupim stvarima.

Kada je reč o trošenju, želeće da troše na sve što ih čini lepim, osećaju se dobro ili imaju status, pa će ih privući luksuzni brendovi i sve što je estetski privlačno.

Izvor: Redakcija, Moj astrolog TV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.