Šta će se desiti kada Mars od 12. januara krene direktno?

Mars je u retrogradnoj fazi od 30. oktobra 2022. do 12. januara 2023. godine, a kada krene direktno, mnoge stvari se mogu promijeniti. Retrogradni Mars donio je kašnjenja, frustracije i konfuziju. Mars vlada našim opštim pristupom životu, pa nas u retrogradnom stanju primorava da preispitamo načine na koje radimo stvari – od radnih navika do naših sklonosti u ljubavi i odnosima. Ali taj period neizvjesnosti uskoro se završava.

Kada se Mars okrene direktno, odjednom ćemo videti načine za prevazilaženje prepreka na putu ka uspjehu. Ako niste uspjeli da pokrenete projekat ili da se jasno izrazite partneru ili prijatelju, planeta ratnica u direktnom hodu će vam iznenada pokazati kako – i gurnuti vas naprijed.

Saznajte kako će Mars u direktnom hodu od 12. januara uticati na svaki horoskopski znak:

Ovan

Ovnovi iz dugogodišnjeg problema sa kojima ste se suočavali u vezi sa vašim agresivnim tonom i načinom komunikacije, sukobima sa članovima porodice i stvarima vezanim za finansije, uz suočavanje sa problemima, sve će takođe početi da se popravlja, ali i dalje morate biti svjesni svojih navika u ishrani i fizičkog zdravlja.

Bik

Možete se radovati rješavanju pitanja vezanih za imovinu; međutim, pošto je Mars takođe gospodar dvanaeste kuće, što predstavlja rashode i gubitke, možda ćete imati neke troškove tokom ovog vremena. Morate biti oprezni tokom dogovora. Pogodan je i za one koji traže srodnu dušu i preuzmu inicijativu za pronalaženje i prave osobe za sebe.

Blizanci

Blizanci koji se suočavaju sa problemima u svom profesionalnom životu, osjetiće olakšanje kada Mars krene direktno u Biku. Mars takođe aspektuje vašu sedmu kuću, kuću partnerstva i braka. Dakle, zbog vaše dominantne prirode može doći do nekih nepotrebnih sukoba ega koji bi mogli ometati vaš odnos sa partnerom i mogli biste vidjeti uspone i padove.

Rak

Kretanje je u vašoj jedanaestoj kući dobitaka i želja, tako da će problemi sa kojima ste se suočavali kao što su finansijski problemi, problemi i sukobi na radnom mjestu, kašnjenje napredovanja i povećanja, proći. Studenti mogu da se koncentrišu na svoje studije.

Lav

Mars vlada devetom i četvrtom kućom za rođene u znaku Lava. Sada ova planeta postaje direktna u vašoj desetoj kući. Problemi sa kojima ste se suočavali od svojih šefova, starijih i mentora na svom radnom mjestu će doći kraj i dobićete velike koristi u svom profesionalnom životu. Bićete ispunjeni novim mogućnostima.

Djevica

Rođenima u znaku Djevice, Mars donosi posebno poboljšanje odnosa sa starijim članovima porodice, ali i sa autoritetima na poslu. Imate podršku članova porodice, razvijajte empatiju.

Vaga

Za domoroce Vage, Mars vlada drugom i sedmom kućom i sada se direktno kreće u 8. polju. Dakle, možemo reći da rođeni u znaku Vage može doživjeti malo olakšanja od neizvjesnosti i iznenadnih problema, ali možda neće biti u potpunosti oslobođeni problema vezanih za novac. Ali, takođe treba da pazite na svoj govor i izbor riječi, posebno kada imate posla sa autoritetom i starijim odraslima.

Škorpija

Direktno kretanje Marsa može da vam pruži izvjesno olakšanje od sukoba bračnog života, ali da neće biti u potpunosti riješeno, samo vi ste ti koji možete u potpunosti da riješite konflikt svojom samokontrolom. Dakle, obratite dodatnu pažnju na vaš bračni život. Marsov aspekt desete kuće će vam dati veoma dobre rezultate u pogledu profesije, pa čak i profesionalnog partnerstva. Marsov aspekt učiniće vas punim energije, što je dobra stvar, ali takođe može da vas učini arogantnim, što bi moglo da ugrozi vaš imidž u javnosti i vaš odnos sa vašim voljenima.

Strijelac

Kada je Mars direktan očekuju vas rješenja i pomirenje sa određenim ljudima. Sada je važno da naučite kako da oprostite. Studente očekuje napredovanja u poslu. Izbjegavajte poroke i vodite računa o zdravlju.

Jarac

Mars vlada vašom četvrtom i jedanaestom kućom i sada postaje direktan u petoj kući djece, obrazovanja, romantičnih veza. Tako će prvo studenti Jarca koji su se mučili u studijama zbog retrogradnog Marsa osjetiti olakšanje i promenu energije. Neće osećati nemir ili paniku i moći će da se koncentrišu na učenje. Osim toga, uz direktan Mars u Biku, vaš odnos sa majkom će se poboljšati i konflikti u porodičnom životu će biti riješeni.

Vodolija

Za starosjedioce Vodolije, Mars vlada trećim poljem i desetim poljem i sada će biti u direktnom kretanju u četvrtom polju majke, kuće, kućnog života, zemlje, imovine i vozila. Sve borbe vezane za ova pitanja će se kretati ka rješenju. A ako ste stavili na čekanje bilo koji posao u vezi sa prodajom ili kupovinom imovine ili planom zamjene vozila, to možete učiniti sada.

Ribe

Problemi sa kojima ste se suočavali sa bliskim ljudima mogu biti riješeni, sada ćete moći da komunicirate i prenosite svoje ideje drugima. U zdravstvenom smislu, vaša izdržljivost i energija biće sjajni tokom ovog perioda. Provodite više vremena sa bliskim ljudima.

Izvor: Sensa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.