Šta nam donosi mlad Mesec u Biku? 

Money, spice & everything nice – to nam donosi mlad Mesec u Biku, najsrećniji mladi Mesec u celoj 2023. godini!

Posle Punog meseca zaslužili smo predah, zar ne? 

Mlad Mesec u Biku će nas dočekati u petak, 19. maja. On je dobrodošla pauza koja nam omogućava da se oporavimo, pomirimo sa gubicima i osmislimo novi plan za budućnost. 

Takođe, pažnju ćemo posvetiti ponovo onim stvarima koje volimo da radimo što će se ispostaviti kao dobra investicija. Bik je znak koji teži tome da nas  “uzemlji” i okrene onome što je stvarno i opipljivo, tražeći od nas da se prepustimo i verujemo svojim čulima. 

Zašto je mlad Mesec važan za nas?

Zapamtite da mladi Meseci nisu vreme za sigurnost, već za poverenje – verujte sebi i svojoj intuiciji.

Mlad Mesec u maju 2023. proizilazi iz veoma burne sezone pomračenja koja se desila tokom retrogradnog Merkura. Delovaće kao melem, smirujući naše iznemogle nerve usred šokantnih ili destabilizujućih spoljašnjih događaja.

Jupiterovu pomoć sa ovom lunacijom ne treba zanemariti – gde god se Bik nalazi u vašoj natalnoj karti, to polje će uskoro biti pogođeno uspehom, posebno ako imate druge planete u zemljanom znaku.

Energija Bika žudi za sigurnošću i pouzdanošću, a u kombinaciji sa Jupiterom njegova energija je uvećana i blagoslovi dolaze brzo i nesputano.

Zamislite šta biste želeli da ostvarite tokom sledeće godine i iskoristite mlad Mesec u Biku kao pokretač i motivaciju. Zapamtite, Bikom vlada planeta Venera, tako da su svi ciljevi koji imaju veze sa čulnim svetom zreli za realizaciju. 

Mlad Mesec je i vreme novih početaka, pa obratite pažnju na sve nove ljude koji uđu u naše živote ili nove događaje koji se dešavaju tokom ovog vremena – ono što se sada dešava kasnije će igrati važnu ulogu u vašim životima.

Kako će mlad Mesecu u Biku uticati na OVE znakove?

Ovaj astro događaj će se odraziti na sve znakove zodijaka, ali posebno na Vodolije, Škorpije, Lavove i Bikove. Ukoliko ste radoznali, nastavite čitati da vidite šta ih može očekivati u narednom periodu. 

Vodolija

Ljudi ne mogu da prestanu da pričaju o vama u poslednje vreme. Na kraju krajeva, ovaj mladi Mesec donosi nalet energije u vašu 10. kuću, kuću javnog imidža.

Trenutno imate moć da dobijete neka značajna priznanja, posebno ako ste voljni da se prijavite na konkurs za neku nagradu ili posao koji ste oduvek želeli. 

Pošto ovaj mlad Mesec u Biku gura loptu u vaš sektor karijere, možete se kladiti da vaša odlučnost neće biti uzaludna. Spremni ste da se bez osvrtanja i sa lakoćom penjete na društvenoj lestvici. Stići ćete do vrha *mnogo* ranije nego što ste očekivali. 

Škorpija 

Vaši odnosi i veze se menjaju. Kako ovaj mlad mesec pokreće novo razumevanje odnosa između davanja i uzimanja, osećate se motivisanim da vaša partnerstva učinite mnogo značajnijim! 

Preispitujući vašu sedmu kuću, ljubavnika, prijateljstava, pa čak i neprijatelja, odlučujete ko su glavni igrači u vašem životu i uloge koje svako od njih igra. 

Takođe pobliže posmatrate kako doprinosite svojim odnosima i uticaj koji imate na njih. Zadubite se u dinamiku koju delite sa drugima, jer bi to moglo da dovede do nekih veoma značajnih otkrića, posebno kada je reč o tome sa kim želite da provedete ovo sledeće poglavlje svog života. 

Nemojte se plašiti da proširite svoje horizonte, čak i ako to znači da ćete uznemiriti okolinu i izazvati ljude da promijene svoje mišljenje o vama. 

Lav

Ovaj mlad Mesec vas pogađa blizu kuće, baš tamo gde ste najranjiviji. Odvijajući se u vašoj četvrtoj kući domaćih i ličnih stvari, ovaj mlad mesec obasjava sve što se dešava iza zatvorenih vrata, zaštićeno od radoznalih očiju. 

Ovaj mlad Mesec bi mogao da vas inspiriše da očistite svoj stan, zakažete filmsko veče sa porodicom ili čak da se preselite na novo mesto. Slušajte svoje srce i znaćete šta da radite. 

Da bi se Lav osećao dovoljno udobno da istražuje svet, potreban im je lep, organizovan i miran dom u koji će se vratiti kada se sve avanture završe. A pošto vama vlada Mesec, od vitalnog je značaja da imate dom u kome se osećate toplo, bezbedno, voljeno i dobrodošlo.

Bik

Bikovi, vreme je da priznate – vi volite da budete primećeni. Čak i ako ste opušteniji od tipičnog Bika, ne možete a da ne cenite osećaj da ste shvaćeni i cenjeni zbog toga što jeste! A zahvaljujući ovom mladom Mesecu, vi ste na samom vrhu! 

Pripremite se da se pogledate u ogledalo i vidite nešto potpuno novo. Uradite nešto što simbolizuje način na koji se vaš identitet menja i razvija pod uticajem vremena i iskustva. Možda niste ista osoba kao pre, ali to je *dobra* stvar – to znači da ste rizikovali, govorili istinu, zalagali se za nešto u šta verujete i otvorili se za nova iskustva i prilike. 

Ako se u početku osećate preopterećeno, zapamtite da se ovaj Jupiter u Biku takođe udružuje sa Plutonom u Vodoliji, što povećava značaj ovog perioda. Ne oklevajte – na ivici ste velike transformacije.

Izvor: Redakcija Moj astrolog TV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.