Tajna Moć Brojeva

Specijalista za kvantne tehnologije upravljanja i metode Grabovoi, Master kvantnih tehnologija brojeva, Reiki Master, Specijalista metode ŽENA – LUNA, Yoga instruktor, Essential Yoga instruktor & MAT Pilates instruktor, iskustveni poznavalac eteričnih ulja. Sandra Abramović sa iskustvom više od 15 godina u alternativnim tehnologijama, koja primenjuje i prenosi viša znanja kroz teoriju i praksu sa ciljem evolutivnog razvoja svakog pojedinca.

Dipl. ing Ekologije i zaštite životne sredine, Specijalista za E-Business, Strateg za razvoj društvene odgovornosti i održivog razvoja, humanista, bavi se ljudskim pravima vezano za poboljšanje položaja svih osetljivih i manjinskih grupa u društvu.

Osnivač i direktor međunarodne organizacije Dress for Success Serbia, koja se bavi ekonomskim osnaživanjem žena, sa fokusom se na holistički pristup osnaživanju žena na Zapadnom Balkanu, u Evropi, Bliskom Istoku i širom sveta.

U emisiji “Tajna Moć Brojeva”, Sandra Abramović će nam pokazati na praktičnom i edukativnom planu različite segmente i potencijale korišćenja brojeva na nivou fizičkog, mentalnog, emotivnog i duhovnog razvoja. Uz meditacije i disanje, učićemo I doživećemo sopstveni razvoj i balans našeg bića kroz upotrebu kvantnih brojeva u našem svakodnevnom životu.

Jednostavnom primenom brojeva pokrenućemo sopstvene potencijale i naučićemo da koristimo brojeve u svrhu kvalitetnijeg i boljeg života.

Ostale emisije

Gledamo se na platformama Telekom Srbija grupe:

BiH m:tel IPTV

pozicija: 88

ON TV platforma

pozicija: 88

DTH platforma

pozicija: RS – 51 ; FBiH – 69

Supernova

pozicija: 525

Logosoft

pozicija: 499

RS Telekom Srbija IPTV

pozicija: 147

Telekom Srbija DTH

pozicija: 108

Telekom Srbija KDS

pozicija: 48

m:tel Austrija

pozicija: 300

m:tel Global

pozicija: 418