Nakon dugo čekanja OVOM horoskopskom znaku konačno stiže prava ljubav u 2023.

Već smo pisali o tome kako će Ovnovima ova godina biti veoma uspješna kad su u pitanju posao i novac, a sada otkrivamo i koji će to znak imati najviše sreće u ljubavi.

U 2023. godini svakoga od nas očekuje nešto drugačije – neko će imati uspjeha u poslu, neko će zaraditi dodatni novac, a neko će se konačno odvažiti da uradi ono o čemu mašta godinama… Prema godišnjoj astrološkoj prognozi jedan horoskopski znak može očekivati najviše u ljubavi.

Horoskopski znak koji će u 2023. godini imati najviše sreće u ljubavi jeste Strijelac. Sklon avanturi i promjenama, Strijelac ove godine može uploviti u mirnu luku. Magično su privlačni, spremni za nova poznanstva, a imaće želju da se povežu sa drugima na dubljem nivou.

Moguće je da će, prema astrolozima, imati više prilika za romansu. Ali Strijelac se u 2023. godini posvećuje miru i stabilnosti u sferi ljubavi. Moguće je da će neki Strijelčevi započeti ozbiljnu ljubavnu vezu, neki koji su dugo u odnosu mogu osnovati brak, a neki se možda odlučiti i za zajednički život ili proširenje porodice.

Iako će romantične zvijezde u 2023. biti naklonjene Strijelčevima, tokom ljeta treba biti oprezan pod retrogradnom Venerom koja je tu od 22. jula do 3. septembra. Nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite.

Bez obzira kakva vas ljubavna priča ili odluka čeka – za Strijelca će 2023. godina biti super romantična!

Izvor: Elle.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.