1 HOROSKOPSKI ZNAK ĆE IMATI NAJVEĆI USPJEH SA NOVCEM U 2023. GODINI: On će zaraditi najviše, čeka ga razvoj karijere!

Saznajte koji horoskopski znak će imati najviše sreće sa novcem u 2023. godini – astrolozi otkrivaju koga očekuju novčani priliv, veća zarada, sreća, razvoj karijere i napredak!

Počinje 2023. godina, svako ima posebne želje, ambicije, novogodišnje odluke, a kada je reč o finansijama i zaradi, Astro Twins (grupa američkih astrologa) ukazuju da će jedan horoskopski znak prednjačiti.

Prema njihovom navođenju, horoskopski znak koji će doživeti rast karijere i novca u 2023. godini jeste Ovan.

“Novac je za Ovnove u velikom fokusu u drugoj polovini godine”, kažu Astro Twins, koji primjećuju da bi ovaj znak mogao da uživa u povećanju plate i da bi trebalo da ostane otvoren za neočekivane prilike za posao. To može biti posao koji je usko povezan sa putovanjem ili preseljenjem. A od jula 2023. pa nadalje, osećaće “hitnu potrebu da slede svoj poziv”.

Dva značajna aspekta za Ovna u materijalnom smislu biće pojava mladog Mjeseca 21. marta 2023. godine, a drugi mlad Mjesec i pomračenje Sunca 20. aprila. Ovi mladi Mjeseci će započeti šestomjesečni ciklus koji vodi do punog Mjeseca 29. septembra, kada ćete moći da “požnjete” sav trud koji ste uložili.

Jupiter se kreće kroz znak Ovna do 16. maja, a kada tog dana pređe u Bika orijentisanog na novac, očekuje ih poseban priliv novca. Zatim, kada sjeverni čvor posjeti Ovna (prvi put za skoro 20 godina) od 17. jula do 11. januara 2025. godine, imaće na raspolaganju mnogo mogućnosti za karijeru, bilo da napreduju u postojećoj karijeri ili započnu novi put.

Iako bi ovo trebalo da bude dobra vest za vas, dragi Ovnovi, to ne znači da ova godina neće doneti i neke izazove. Zacjeljivanje od prošlih rana i postavljanje zdravih granica u vašim odnosima su dvije oblasti u kojima ćete možda osjetiti neke poteškoće u 2023. godini.

Morate imati prostor koji vam je potreban da radite na svojoj vezi i svim odnosima. Moraćete da se povežete razvoju odnosa, ali nemojte se žrtvovati za drugu polovinu po cijenu vaših snova. “Pazite na prijatelje koje pozovete u svoj krug ovog proljeća i ljeta; neće svi imati čiste namjere, ma kako se izjašnjavali.”

Takođe, samo zato što doživljavate dobitke u novcu ne znači da treba da počnete da trošite neozbiljno. Budite odlučni u napredovanju, i ne žurite u pravljenju nepromišljenih novčanih poteza.

Izvor: Sensa.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.