3 HOROSKOPSKA ZNAKA OVE ĆE SDMICE IMATI SREĆE U LJUBAVI: Jeste li među njima?

Sunce u znaku Škorpije budi želju za strašću i traženjem odgovora. Dodatno ćete ojačati i samostalno krenuti prema svojim ciljevima. Prestaćete se vrtjeti oko nerješivih problema, umjesto toga ćete tražiti dugoročna rješenja. Prema horoskopu, ovi će znakovi u sedici od 14. do 20. studenog imati najviše sreće u ljubavi:

Lav

Ljubavni život vam je već neko vrijeme prilično buran, ali ova sedmica vam konačno obećava malo sreće ili mira. Očekuje vas mnogo romantičnih i dubokih trenutaka s partnerom, dok samce čekaju društvena događanja i zanimljiva poznanstva.

Vaga

Često se događa da imate (pre)visoka očekivanja u ljubavi, ali ovaj put ćete odustati od perfekcionizma i opustiti se. Upravo zbog toga očekuju vas ugodni trenuci i sjajni razgovori s vašom boljom polovinom. Ako ste slobodni, vidjećete nekoga koga već poznajete u potpuno novom svjetlu i početi pokazivati ​​ljubavni interes za njega.

Riba

Na ljubavnom polju zvijezde će biti potpuno na vašoj strani. Imaćete osjećaj da vas partner u potpunosti prihvata i nakon dugo vremena osjećaćete se voljeno. Takođe ćete privući puno pažnje i ako ste slobodni; čak i s nekim o kome već neko vrijeme razmišljate.

Izvor: Sensa