Bik 20.4.-20.5.

Ljubav:

Uspeh sa suprotnim polom zavisi od vaše osetljivosti na emocije drugih ljudi. Poštujte osećanja drugih ljudi, kako kroz svoje obraćanje, tako i kroz tuđe postupke. Potrudite se da budete fleksibilni i tolerantni ukoliko ne želite da se vaša komunikacija sa drugima poremeti. Već ste mnogo postigli u radu na sebi, ali vam zvezde savetuju da napravite još nekoliko važnih koraka ka cilju.

Posao:

Jupiter, planeta ekspanzije, vrlo brzo će preći iz vašeg znaka u znak Blizanaca, što znači da bi konačno trebalo da pokušate da povećate svoje finansije. Možda imate nove ideje ili već dugo razmišljate o obuci koja će vam omogućiti da se kvalifikujete za veću zaradu? Dobro razmislite, konsultujte se sa iskusnim ljudima i ako su rizici opravdani, krenite u akciju!

Zdravlje:

Bićete puni i fizičke snage, koju ćete dobro iskoristiti u sportskim aktivnostima. Ali pazite da ne preterujete. Vaši mišići će tokom ovog perioda biti skloni prenaprezanju. Stoga obratite pažnju na hranljivu ishranu i dovoljnu količinu vitamina.

Razno:

Bikovi, retrogradni period je prilično težak. Neki ljudi će možda biti iznervirani bez razloga. Drugi će možda imati osvetu na umu. U međuvremenu, ostali bi mogli biti preuzbuđeni bez razloga. Može vam biti rečeno da morate promeniti svoj način razmišljanja i verovanja. Ne slušajte ih i ne ulazite u konflikte. Veći deo vremena provodite sami.