Bik

OPŠTI

Godina vladavine Tigra za Bikove nije ni malo laka. Ipak, vaša unutrašnja energija će vam pomoći da malo olakšate ovaj period pun borbe i napora.

Godina će donijeti puno događaja i novih ideja. Bićete bombardovani novim prijedlozima. Nemojte ih sve prihvatiti jer ne možete stići na toliko strana. Odredite prioritete i izaberite one aktivnosti koje vam se čine perspektivnima.

ZDRAVLJE

Pronađite vremena za sebe. Bez obzira na vaše dobro zdravstveno stanje i snagu koju imate, ne zaboravite da je i vama potreban odmor.

Provedite više vremena u prirodi i u društvu sa svojim voljenima. Posvetite se malo sređivanju balkona ili okućnice, pomoći će vam u duhovnom odmoru.

Porodicu i prijatelje trebate staviti na vrh liste prioriteta.

KARIJERA

U ovoj godini bi se mogli odlučiti za poslovni preokret. Trebali biste preispitati svoje postupke. Možda je ova godina pravo vrijeme za bolju finansijsku perspektivu.

Vlasnici firmi i samozaposleni bi trebali napraviti promjene i obezbijediti si više mira i harmonije, te posložiti drugačije prioritete. Potreban je oprez.

LJUBAV

Potrebno je da kontrolišete svoju impulsivnu narav i ne upuštajte se u avanture jer će vam u suprotnom donijeti probleme u ljubavi. U ovoj godini biste, uz malo fokusiranosti, mogli dođi do ostvarenja cilja i pronaći ljubav.

Bikovi koji su u vezama će ojačati međusobne osjećaje i poboljšati odnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *