Blizanci 21.5.-20.6.

POSAO:

Početkom godine imaćete priliku da se uključite u značajne poslovne događaje. Važno je da obratite pažnju na korisne ideje i nove profesionalne mogućnosti koje mogu dovesti do povlastica, usavršavanja ili proširenja društvenog ugleda. Tokom februara i aprila, postoji efikasan put ka ostvarivanju ciljeva, kako u samostalnom radu, tako i kroz partnerstva i proširenu saradnju. Uspeh koji donosi prestiž i širu afirmaciju očekuje vas tokom juna, septembra i oktobra. Druga polovina godine predstavlja odličan trenutak za pokretanje novih poslova ili unapređenje trenutnog rada kroz modernizaciju i poboljšane mogućnosti. Investiranje u poslovne ili imovinske aspekte od oktobra obećava dugoročni uspeh u partnerskim odnosima. Takođe, krajem godine su mogući veći uspesi u poslovima koji su povezani sa medijima, komunikacijama, ekonomijom, trgovinom, turizmom i umetnošću.

LJUBAV:

U ljubavnom životu ćete doživljavati različite emotivne faze i varijacije, ali bez obzira na te promene u odnosima sa bliskim osobama, bitno je imati u vidu da je na kraju ishod srećan. Ponekad će biti potrebno ne samo taktično, već i strpljivo ili uporno pristupiti kako biste uskladili svoje ljubavne i porodične odnose. Ako ste slobodni, već u prvim danima godine očekuju vas zanimljivi susreti koji će vas podstaći na ulazak u novu emotivnu vezu ili će pozitivno uticati na vaše emotivno stanje. Od 08. februara do 06. marta i od 03. aprila do 08. avgusta, bez obzira na vaš emotivni status ili godine, možete se radovati mnogim privilegijama u ljubavi i životnoj sreći. Tokom ovog perioda, postoji razlog za slavlje ili obeležavanje važnih srećnih događaja. Takođe, očekujte prijatna dešavanja od 07. septembra, tokom novembra i od 16. decembra.

ZDRAVLJE:

Važno je biti svestan potrebe za zdravim i uravnoteženim načinom života, redovnom negom tela i redovnim vežbanjem, kao i održavanjem mentalne i fizičke relaksacije. Razmislite o zdravijem režimu ishrane koji će vam pomoći da se osećate bolje i redovno se oslobađajte toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije, kao što su pad imuniteta, prolazne prehlade ili opšta slabost, kao i pojava hroničnih tegoba. Budite pažljiviji i oprezniji u periodima od 17. marta do 02. aprila, od 03. do 17. jula, zatim krajem septembra i početkom decembra meseca. Vaša leva strana tela i mišići su generalno osetljiviji tokom 2024. godine.