Devica 23.8.-22.9.

Ljubav:

Mesec obeležen ljubavnim aferama! Koliko god vam drugi pričali da bi trebalo da se “skrasite”, vama prijaju flertovanja i kratkotrajne ljubavne varnice. Uživaćete u svakom trenutku i bićete najpozitivniji ikada. Ako ste zauzeti, bićete spremni na sve da usrećite partnera. Vaša pozitivna energija će se osećati u vazduhu i to će drugi ceniti.

Posao:

Jun 2024. godine vam sprema poslovno putovanje! Učenje i samospoznaja biće posebno naglašeni u ovom periodu. Obratite pažnu na lični rast i razvoj. Ne budite brzopleti sa donošenjem finansijskih odluka. Ako vam se neki posao učini sumnjivim, dajte sebi vremena, raspitajte se, pa onda reagujte. Odličan period za štednju, krajem meseca vas čeka materijalni rast.

Zdravlje:

Kada je reč o zdravlju, obratite pažnju na svoju ishranu i fizičku aktivnost. Pravilna ishrana će vam pomoći da održite energiju i vitalnost. Redovno vežbanje će vam pomoći da se oslobodite stresa i anksioznosti. Takođe, budite pažljivi prema svojim emocionalnim potrebama i obratite se stručnjaku ako osetite potrebu.

Razno:

Dok ste voleli lagani tempo sunčanog vremena u Biku, sezona Blizanaca će sigurno na neki način djelovati ugodnije. To je zato što, kao osoba kojom vlada Merkur, vi napredujete u povezivanju s drugima i preletanju s jednog zanimljivog projekta na drugi. A dok se sunce kreće kroz vašu desetu kuću karijere, svoju pojačanu radoznalost možete primeniti na profesionalne aktivnosti i zarađivati ​​zaslužene komplimente od ljudi koje poštujete i kojima se divite. Nemojte se ustručavati preuzeti uzde dugoročnog projekta ili podeliti predlog koji vam je pri srcu, jer je sada očigledan odgovor aplauz.