Devica 23.8.-22.9.

Ljubav:

Želite da volite i budete voljeni. Uspostavite konstruktivan dijalog sa onima oko vas. Dok se neki angažuju u saučesničkim razmenama sa svojim partnerima, drugi teže da žive vezu koja je vanredna. Neki nastoje da promene stvari, ponekad kroz intenzivne razmene i situacije koje ih primoravaju da reaguju i pažljivo ispitaju svoju porodičnu dinamiku.

Posao:

U februaru će se u vama probuditi potreba za publicitetom i da u svemu budete u pravu. Ako vam se neko suprotstavi u ovom periodu, možete upasti u besmislene sukobe. Ubeđivanje će biti vaša jača strana, posebno na poslu; ali nemojte preterivati, to bi moglo imati negativan uticaj na vaše poslovne odnose. Vaša potreba za slobodom će biti jaka, pa dajte sebi prostora i iskoristite ga za samoobrazovanje i opuštanje.

Zdravlje:

Bićete osetljivog zdravlja i preporučuje vam se da se više odmarate i da izbegavate velike fizičke, a naročito mentalne napore. Bićete osetljivi na hladnoću i lako možete da se prehladite. Potrebno je da se toplo oblačite. Mogli biste osećati bolove u zglobovima i kostima. Krvni pritisak će vam biti nizak. Izbegavajte duži boravak na nečistom vazduhu.

Razno:

Shvatili ste da vam je potrebno puno prostora za sebe, da biste bili srećni. Ne možete biti u vezi sa nekim ko vas sputava i ko želi da svo slobodno vreme provodi sa vama, ne radeći ništa naročito. Potreban vam je partner koji ima isto tako dinamičan i zauzet život i koji će planirati i ceniti zajedničke trenutke.