Dva horoskopska znaka očekuje obilje novca u novembru!

MJesečni horoskop ukazuje da će novembar biti mjesec prosperiteta i napretka, ali neki horoskopski znakovi moraće više da se potreude i aktiviraju nego drugi. Od najvažnijih planeta koje nekako utiču na finansijski sektor, ističu se Mars, Venera i Merkur. Mars će biti retrogradan cijelog mjeseca i imaće negativan uticaj na većinu znakova početkom novembra. Merkur će biti jak u drugoj polovini mjeseca kada uđe u Strelca, dok će Venera biti jaka do 16. novembra sve dok je u Škorpiji. Ispostavlja se da će najuspešniji u finansijskom sektoru biti oni za koje je Merkur jak, a Mars slab.

Bik

Mars će negativno uticati na motivaciju Bika i njegovu želju da budu aktivan u finansijskom sektoru uopšte. Ova planeta će ih podstaći da budu malo pohlepniji i štedljiviji, ali će Venera lako nadoknaditi negativnost Marsa u prvoj polovini meseca. Do 16. novembra zaključno, Bikovi će morati da rade oprezno i maksimalno odgovorno. Ovo će pomoći u održavanju i povećanju bogatstva. Posle 16. važno je da pokažete svoje vještine i najbolje kvalitete. Druga polovina mjeseca biće povoljna za Bika, jer će Merkur odmah zamijeniti oslabljenu Veneru. Biće ovo vrijeme idealno za skupe kupovine, odgovoran nesebičan rad, vođenje i otvaranje posla. Većina poslovnih dogovora biće uspešno realizovana, dajući Biku priliku da postane uspješniji.

Jarac

Jarčevima će možda biti teško početkom mjeseca, zbog činjenice da će njihov glavni pokrovitelj Mars izgubiti pozitivnu energiju, krenuvši u retrogradno kretanje. Venera će pomoći da se pobjegne od gubitaka, a u drugoj polovini mjeseca će se povezati Merkur, što na Jarčeve djeluje prilično pozitivno. U novembru Jarčeve mogu očekivati emocionalne promjene i napredak, ali generalno, period će biti prilično povoljan za obilje i bogatstvo. Jarčevi će uspjeti da nađu izlaz iz teških situacija i da ostvare ono o čemu sanjaju u životu, posebno ako su prošli mjesec morali vrijedno da rade.

Izvor: Sensa