Dnevni horoskop za 24.5.2024.

OVAN   

Očekuje vas nežan dan pun ljubavi i emocija. Kada budete zrelije razmišljali o nekom daljem putu vaše karijere, otvoriće vam se i više opcija.         

BIK

Zdravlje, stabilno. Emotivno ste iscrpjeni. Danas pokušajte da izbegnete gužve u svakom smislu.

BLIZANCI

Pazite na toksine u prehrani. Dan koji trebate posvetiti vašim najbližima. Dobar dan da privučete dobru poslovnu energiju.  

RAK

Ne zaboravite ko je bio na vašoj strani kada vam je to zaista bilo potrebno.  Napokon imate priliku da napredujete u poslu ili da stabilizujete svoje finansije.   

LAV

Prati vas hronični umor. Razgovarajte sa partnerom otvoreno. Neko nema dovoljno dobre namere u vezi zajedničkog projekta.

DEVICA

Vaše telo traži veću fizičku aktivnost. Voljena osoba je pored vas i to vam je najvažnije. Dobre su vam šanse za povećanje plate. 

VAGA

Pazite šta jedete. Odnosi u kući se popravljaju. Dolazite do bolje zarade i unapređenja.      

ŠKORPIJA

Dobro se osećate. Nemojte biti ljubomorni jer nemate razloga za tako nešto.  Ako ste završili ono što vam je bio prioritet, danas se možete opustiti i odmoriti.

STRELAC

Pokušajte da se više odmarate. Veoma ste usamljeni. Postoji mogućnost novčane dobiti za one u oblasti komunikacije i medija.       

JARAC

Moguća prehlada. Željni ste promena. Potrebna vam je dodatna motivacija na poslu.        

VODOLIJA

Čuvajte se alergija. Osećate da vam neko nedostaje. Predstoji vam period u kojem ćete imati dosta interakcije sa strancima.

RIBE

Zdravlje, dobro. Razmišljate o nekim prošlim danima. Dobre su vam šanse za povećanje plate.