Horoskop u periodu od 14.3. do 24.3.2023.

OVAN

Morate prije svega povesti računa o braku i kako se odnosite prema njemu, ako ste ženski Ovan onda će vam biti lakše da prevaziđete probleme ukoliko ste muški Ovan onda vaša partnerka prolazi kroz buran period, biće joj potrebna podrška na sve načine a vi ste tu da sve to izdržite i pružite zaštitu. Poslovno obratite pažnju na ugovore koje potpisujete, posebno ako radite sa vazdušnim znakovima. Zdravlje vam je opšte dobro ali vas grlo često boli. Sunce ulazi u znak Ovna 20. Marta. Srećno proljeće!

BIK

Bikovi imaju bolji početak nedjelje u odnosu na druge znakove. Oni koji su imali problem finansija rješavaju preko drugih važnih osoba ili bivših saradnika. Merkur će možda i najbolje uticati na vas jer vi ste jedini koji zna kako sa novcem. Emotivno možete očekivati mnogo od osobe pored vas. Kako nedjelja odmiče vi se osjećate bolje i ljubav pružate svom snagom. Slobodni Bikovi imaju sudbinski susret sa Djevicom ili Vagom. Zdravlje vam je povezano sa bubrezima.

BLIZANCI

Tokom nedjelje Blizanci bi morali da obrate pažnju na svoj ljubavni život koji je pomalo haotičan. Možete biti u nekoj vezi koju totalno ne razumijete, dok druga struja Blizanaca opet može biti previše aktivna i tako gušiti zajedničku ljubavnu energiju. Morate proći teži period koji je relativno kratkog vremenskog intervala. Krajem nedjelje očekujte da ste jači i stabilniji za nastavak veze. Posao ste potisnuli zarad ljubavnog života ali ipak imate dobar period za zaradu od utorka. Čuvajte imunitet.

RAK

Vaš vladar Mjesec se nalazi na početku sedmice u znaku Vodolije u vašem petom polju uživanja, djece, zabave, sporta, ljubavi, kreativnosti. Morate da prestanete da žalite na one osobe koje nisu sposobne da rade sami. Niste neko ko je zadužen da brine bezuslovno za nekog ko je ljenj ili totalno neaktivan a želi da ima bolji život. Vaš cilj ili misija jeste da pomognete ali i da taj neko pomogne sam sebi. Saradnja sa Lavom može da vas podigne energetski i da vam pruži motiv više. Emotivno ako ste u vezi sa Vagom onda budite pažljivi. Zdravstveno vodite računa o digestivnom traktu.

LAV

Bolje da se usmjerite na sebe i svoje kvalitete koje svakako imate da podarite svijetu. Emotivni život vam je povezan sa osobom koja nije blizu vas. Vjerovatno ćete morati na put ili je to neko iz bliže okoline. Lav u braku ima drugačiju energiju, on je puna podrška partneru i pored svih problema koje ima na polju posla, finansija, ne zaboravlja svoje najmilije po cijenu da njemu bude loše, što naravno neće jer ste znak koji sija u punom sjaju.

DJEVICA

Nestrpljivost Djevice može da naruši poslovni koncept. Poslušajte svoje okruženje, ali i Merkur vaš vladar konačno kreće u znak Ovna. Ukoliko imate poslovni put kao ponudu – iskoristite. Novac može biti problem tokom sredine sedmice ali osoba znaka Strijelac pomaže, sugeriše kako da se izvučete iz težih situacija. Poznanstvo sa osobom sa kojom ste se skoro upoznali nastavlja se naredne nedjelje. Zdravstveno ste opterećeni tjelesnom težinom.

VAGA

Potrudićete se svim snagama da izgurate period koji je pred vama. Ništa vam nije teško ali ćete sigurno pokrenuti posao koji ste naumili bez obzira na posljedice. Ne savetuje se da počinjete sa puno energije, već budite mudri. Vaš emotivni život tokom sedmice je mirniji, razmišljate kako dalje da nastavite. Spremni ste na razne ustupke, diplomatski odnos, što će sigurno pomoći u svakom slučaju kada ste sa voljenom osobom. Slobodne Vage ulaze u vezu sa Ribama koje su uvijek nekako raspoložene za ljubav. Zdravstveno obratite pažnju na abdomen.

ŠKORPIJA

Ne čekate da vas zovu agencije za zaposlenje, krećete u potragu za poslom. Psiha će vam biti previše aktivna što znači da je potrebno da smirite nervozu u sebi ali ipak uspjevate da se izborite sa sobom i svojim željama i potrebama, pomoć jednog Ovna neće izostati. Oni koji su slobodni biće i dalje udaljeni emotivno od svake veze, koja im se nađe na putu, sada ne osjećaju potrebu za  jačim vezivanjem. Škorpije u vezi ili braku imaju dobru nedjelju za komunikaciju. Bubrezi su osetljivi tokom sedmice.

STRIJELAC

Brzi ste, posao jednostavno dolazi vama. Završili ste ono što ste planirali nedjelju dana unazad, ali će vas mučiti saradnici koji stalno traže neku uslugu. Ne radite nikakvu saradnju do srijede. Svaki susret može biti više neka iluzija ili osoba koja vam realno nije potrebna, budite spremni od petka ili ponedjeljka na susrete sa Rakom. Napetost vam izaziva zdravstvene probleme.

JARAC

Jarčevi imaju stav kada je posao u pitanju da ništa neće da mijenjaju. Tokom sedmice nije popularno da se pojavljujete u javnosti posebno ako se bavite umjetnošću, javnim poslom, čak i politikom. Vikend i početak naredne sedmice su svakako bolji za vaše sazvežđe ukoliko želite da se pokažete kao jedan od najboljih. Idete u susret jednoj osobi koja je inspirisana vašim duhom i znanjem, srećni dani su pred vama.

VODOLIJA

Nije vam naklonjeno inostranstvo i putovanje. Oni koji rade u zemlji mogu da poprave svoje finansije ako se udruže sa prijateljem u poslovni projekat. Emotivno ste proračunati, želite u isto vreme da ste slobodni, da idete gdje vam srce želi i da imate nekog ko će kod kuće da vas čeka. Teško da se to ostvari posebno ako ste u braku ili vezi sa vatrenim znakom. Možete samo izazvati još veći jaz. Zdravstveno je potrebno da unosite više vitamina C u organizam.

RIBE

Sunce u znaku Ovna i dolazak proljeća u vašem prirodnom horoskopu daće otvaranje intuicije  i vizije vašem znaku. Nekako će vas nebo častiti i iz svake teške situacije ćete uspjeti da se izvučete ukoliko vam se nevolja desi posebno kada su emocije u pitanju. Pomisao na stare ljubavi je čest tokom ovog mjeseca ne samo nedjelje ali polako ćete se odvojiti od takvog utiska kada razdužite karmu. Potrebno vam je da veći deo svog slobodnog vremena provedete van zatvorenog prostora.