Jarac 22.12-19.1.

Ljubav:

Pred Jarčevima je njihov mesec, mesec u kojem su posvećeni porodici, prijateljima i prazničnoj groznici. Vi maksimalno uživate u praznicima, što je divno! Pokušajte da se opustite u toku decembra. I sami znate da ne možete uticati na svaki aspekt života. Ukoliko nečim niste zadovoljni, prihvatite da trenutno ne možete ništa uraditi i posvetite se svakodnevnici. Uživajte u svakom decembarskom danu. Slobodnim Jarčevima se u drugoj polovini decembra vraća osoba iz prošlosti. Na vama je da budete iskreni i jasno definišete šta očekujete od jednog ovakvog odnosa i da li je on uopšte ostvariv.

Posao:

Decembar postavlja fokus na privatan život, tako da vas ne očekuju veće promene na poslovnom planu. Možete da se opustite i uživate u pripremama za praznike. Kreativna strana vaše ličnosti je u prvom planu, pogotovo ako radite sa decom. Izrazite svoje ideje, predstavite se slobodno pred kolektivom! Važno je ostati racionalan kada su finansije u pitanju, nemojte trošiti novac u prvoj polovini meseca na razne sitnice koje vam nisu nužno potrebne. Uštedite deo novca, kako bi izbegli finansijsku krizu na samom kraju meseca.

Zdravlje:

Možete uživati u svojim omiljenim aktivnostima na otvorenom i to se može održati pravilnom ishranom i vežbanjem. Vaše mentalno zdravlje se može održavati u ravnoteži sa jogom i meditacijom. Ako se suočite sa manjim neprijatnostima, preporučljivo je da se obratite lekaru kako biste izbegli probleme u budućnosti.

Razno:

Niste baš u raspoloženju za izlaske do jutra, ali niste ni za opciju da ostanete kod kuće. Ukoliko ne možete da se odlučite, sigurno je da će vam prijati neko kraće putovanje koje će vam pružiti baš sve što želite i što će vam doneti potreban odmor i relaksaciju.