Jarac 22.12-19.1.

Ljubav:

Tako blizu, a tako daleko. Ova rečenica bi najbolje opisala vaš emotivne odnose tokom marta. Vrlo često će u prvoj dekadi mjeseca dolaziti do konfrontacije s partnerom, uglavnom zbog nekih nebitnih tema, a često će u vašim svađama biti primjetan uticaj drugih ljudi. Kao da vam neke druge osobe “pune glavu” ili vam unose tenziju, pa vas dvoje vrlo uspješno tu napetost prenosite u svoju komunikaciju. Strasti će se u drugoj dekadi stišati i izgledaće kao da sve ipak funkcioniše kako treba. Slobodni Jarčevi će više puta tokom mjeseca imati priliku ući u nešto što najviše liči na avanturu i prolazan odnos. Neka jača dešavanja koja bi vas mogla odvesti u smjeru jače priče biće aktuelna u posljednjoj dekadi mjeseca i to sa osobom iz vaše okoline ili s nekim koga upoznajete preko rodbinskih odnosa.

Posao:

I vama će prva dekada mjeseca donijeti probleme u komunikaciji i dogovorima sa saradnicima a u ovom periodu posebno obratite pažnju na poslovna putovanja. Pripremite svu potrebnu dokumentaciju, i uradite ono što je do vas, ali očekujte da će dolaziti do kašnjenja, nesporazuma, mogućnosti da vam se računar ili laptop pokvari usred poslovnog sastanka ili da vam podaci koje trebate da prezentujete prosto nestanu. Takođe, možete kasniti. U drugom dijelu mjeseca, a posebno od 20. marta moguće je da ćete se više angažovati oko nekih privatnih poslovnih aktivnosti. Finansije će biti dosta promjenjive.

Zdravlje:

Mogućnosti za povrede su naglašene u prvoj dekadi mjeseca, a posebno će biti ugrožene noge. Polje pokreta je generalno pod pritiskom u ovom periodu pa vam se savjetuje oprez i pažljivost. Starija populacija će imati naglašene probleme s kičmom i kukovima, a savjetuje vam se i odraditi kompletnu krvnu sliku.

Razno:

Sada nema retrogradnih planeta, pa će vam biti mnogo lakše nositi se s negativnim mislima i iskustvima koja su vas pratila neko vrijeme. Sve važne, veće kupnje možete obaviti sada, nema nikakvih prepreka.