Konj

OPŠTI

Godina Tigra vam donosi puno pozitivne energije, avantura i dinamike. Ovo je pozitivna godina za rješavanje problema i napredak.

Ukoliko ste do sada naučili da se kontrolišite i ne dozvolite neprijatnim emocijama da vas ponesu, uspjećete da iskoristite puno pozitivnih prilika koje će vam se otvoriti u ovoj godini.

Otvorite se prema drugima. Nije dovoljno biti samo ljubazan. Potrebno je da ne budete tako egoistični.

ZDRAVLJE

Nećete imati većih zdravstvenih problema u ovoj godini. Vaš optimizam, potreba za slobodom i nepreglednim prostranstvima, pozitivno utiče na organizam što i vaš duh čini zdravim.

Zadovoljite svoju potrebu za odmorom.

KARIJERA

Za svoj dosadašnji vrijedan i predan rad možete očekivati unaprjeđenje na radnom mjestu. Ukoliko radite na nekoj poziciji koja podrazumjeva bilo kakav vid organizacije očekujte jako dinamičnu godinu.

Ako se nalazite u procesu školovanja, vaši rezultati u ovoj godini će biti briljantni.

Pripazite na dinamiku trošenja novca.

LJUBAV

Kako su rođeni u znaku Konja skloni impulsivnom reagovanju, pripazite da ne napravite neki nepromišljen potez ili reakciju.

Budite svjesni činjenice da, bar što se vas tiče, novac i ljubav ne idu zajedno. Vodite se svojim entuzijazmom i intuicijom posebno kada su emocije u pitanju. Trudite se postići ravnotežu sa prijateljima i porodicom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *