Lav 23.7.-22.8.

POSAO:

Početak godine može doneti nove okolnosti na poslovnom polju, dodatno vas motivišući za veće angažovanje i predstavljanje pred saradnicima. Imate sposobnost energičnog delovanja i brzog prilagođavanja različitim uslovima poslovanja, stoga iskoristite povoljne prilike koje se otvaraju od 19. januara i tokom februara. Moguće je napredovanje u paralelnim poslovima, posebno tokom aprila i u drugoj polovini godine. Novi oblici partnerstava ili angažovanja na poslovima mogu doneti uspešne rezultate u junu i od septembra. Ako se bavite oblastima kao što su edukacija, investiranje, trgovina, ekonomija, sport ili rad u inostranstvu, povoljni planetarni aspekti će vam pružiti prednosti, posebno tokom aprila i oktobra. Ovi povoljni aspekti otvaraju vrata dugoročnom uspehu koji će vas pratiti ne samo tokom ove godine, već i u narednim.

LJUBAV:

Početak godine donosi novi niz događaja i podstiče vas na aktivaciju kada su u pitanju emotivni odnosi. Vaša priroda će uživati u mnogim situacijama unutar ljubavnog ili porodičnog života. Za one koji su slobodni, može se pojaviti neko ko će doneti posebnu radost i očekivano zadovoljstvo u emotivnim ili strastvenim vezama. Bez obzira na vaš trenutni status ili godine, radost srca je važan impuls koji vas pokreće. Očekuje vas veliko zadovoljstvo i ljubavna sreća na početku godine i od 08. februara do 06. marta. Nova događanja koja donose mnoge radosti i uveravaju vas u nečiju emotivnu naklonost ili čari ljubavnog odnosa očekuju vas od 03. aprila do 24. avgusta. Osetićete nezaboravne trenutke strasti i velike sreće posebno od 12. jula do 05. avgusta, dok Venera prolazi kroz znak Lava. Mnoge vaše ljubavne i porodične želje sada mogu postati stvarnost na najlepši način. Novembar i period od 16. decembra je period povoljan za posvećivanje pažnje onima koje volite.

ZDRAVLJE:

Važno je zadržati pozitivan stav prema sebi i brinuti o svom zdravlju, i redovno se podvrgavajući zdravstvenim pregledima. Mogu se javiti povremene glavobolje, privremeni problemi sa krvnim pritiskom ili varenjem, kao i iritacije želuca ili virusne infekcije. Treba obratiti pažnju na očuvanje mentalne ravnoteže i izbegavati situacije koje izazivaju stres. Korisno je usvojiti zdravije navike u ishrani, provoditi vreme u prirodi i praktikovati tehnike psiho-fizičke relaksacije. Budite pažljiviji i oprezniji u periodu od 06. do 21. maja, zatim od 09. do 21. jula, u drugom delu novembra, kao i krajem decembra.