Lav 23.7.-22.8.

Ljubav:

Rizikovaćete da izgubite prave vrednosti – iskrenost, ljubav i toplinu. To bi zapravo trebalo da postane dominantno u vašoj vezi. Zapitajte se koliko su osećanja u vezi sa vašim postupcima, rečima i gestovima iskrena? Iskrenost, briga i poverenje su vaši glavni saveznici na putu do čvrstih i harmoničnih odnosa. Potrudite se da ih ne izgubite. Ako ste slobodni, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo krajem meseca.

Posao:

Mesečni horoskop za april 2024. godine kaže da je period retrogradnog Merkura od 1. do 25. aprila rizičan po pitanju spontanog trošenja, a Lavovi koji su navikli da prave velike gestove i ne brinu o finansijama, u ovom trenutku treba posebno da prate svoje troškove i prihode. Ipak, ovo je dobar trenutak da sebi postavite nova finansijska pravila.

Zdravlje:

Završetak aprila može doneti preterana opterećenja, što izaziva ponos zbog postignuća, ali i upozorava na potrebu za odmorom. Postoji rizik od upadanja u apatiju, što može ugroziti osećaj životnog smisla. Lavovi, poznati po svom ponosu, mogu biti izazvani da preispitaju svoje granice i priznaju potrebu za odmorom.

Razno:

Najbolje je ne forsirati stvari, dragi Lave. Umesto toga, razmislite o svojim unutrašnjim mislima, i shvatićete da je rešenje vaših briga negde drugde. Takođe, družite se s ljudima iz drugih sektora i karijera.