Lav 23.7.-22.8.

Ljubav:

Probleme koji vam se vrzmaju po glavi nećete moći da rešite kroz razgovor sa partnerom, iako je partner tu uvek uz vas, pa pokušajte da ne prenosite depresiju na drugu stranu, već se nekako izborite sami sa tim i to sa osmehom na licu.
Odnosi sa partnerom dobri, bez ikakvih trzavica tokom celog meseca, jedina stvar koja može da vas zabrine ste vi sami i vaše promene raspoloženja. Ne dajte se, ne mešajte probleme bilo koje vrste sa emotivnim životom. Kraj meseca bolji od početka, raspoloženje raste, tada žete već moći da odete negde, ali ne sami već sa voljenom osobom.

Posao:

Na poslovnom planu je stabilno, nema velikih promena. Možete da se opustite, nakon dugo vremena posvetite sebi. Vi ste  gomilali emocije i one sada u periodu mira izlaze na površinu. Prijaće vam kreativan rad, neka vrsta rekreacije i hobija koji možete pretvoriti u dodatnu zaradu. Pokažite svoje veštine svetu, predstavite sebe u najboljem svetlu. Septembar vam donosi dobru materijalnu situaciju.

Zdravlje:

Snažni ste i otporni, vodite računa o sebi u dovoljnoj meri i to donosi rezultate. Ipak, ne preterujte sa konstantnim osluškivanjem sebe, potrebno vam je malo relaksacije i odmor od preparata. da biste se “očistili”, pokušajte sa prirodom u čistom obliku. Vazduh na što većoj nadmorskoj visini, sirovo voće i povrće i izvorska voda. Preporučujemo!

Razno:

Tvrdoglavi ste, a ovaj retrogradni Merkur vas čini eksponencijalno tvrdoglavijim. Obično ste kul, ali kada počnete da se sudarate s nekim, kandže brzo izlaze. Dakle, pre nego što pribegnete borbi, usporite. Veoma se snažno borite za svoje stavove, ali samo zato što neko govori o različitim vrednostima ne znači da vas napada, ili da morate da im „dokažete da su u pravu“. Ne mora sve biti argument. Budite malo otvoreniji, molim vas!