Lav 23.7.-22.8.

Ljubav:

Odnosi u dužim emotivnim vezama, a naročito brakovima su u prvoj dekadi mjeseca povremeno službeni. Neće biti svađa niti bilo kakvih razmirica između vas dvoje, već prije jedne vrste zahlađenja i udaljenosti. Dobro je što ova situacija neće dugo trajati, a zamijeniće je neki romantični i nježni momenti, na kojima ćete najviše vi potencirati. Partner će se u sve ovo sa zadovoljstvom uključiti i uglavnom je ostatak mjeseca između vas dvoje dobar.

Slobodni, tokom prve dvije dekade marta neće se dešavati ništa posebno, bar ne veza kojoj se nadate. Da, probudit se u vama žestoke strasti, ali je malo vjerovatno da ćete predmet svoje žudnje uspjeti i da osvojite. Međutim, 20. marta se situacija već okreće u vašu korist. Zadnja dekada vam donosi veliki broj flertova, osvajanja i jednu ludu zabavu.

Posao:

Prva dekada mjeseca iz više razloga nije poslovno povoljna za vas. Ovo vrijeme je posebno nepovoljno za bilo kakve finansijske transakcije, kao i za ulaganje novca u nove poslove. Period je jedino dobar za one koji se bave kreativnim, umjetničkim zanimanjima. Neki u ovom periodu mogu dobiti svoju veliku šansu, onu koja se pruža jednom u životu, a sve vođeni onim – Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Ostatak mjeseca je mnogo bolji, s tim što će od 20. marta sve krenuti još dodatno naprijed. Ako tražite posao ili želite promijeniti trenutni, aktivirajte se od polovine mjeseca. Moraćete da podmirite veće finansijske obaveze.

Zdravlje:

Zdravstvena simbolika je dosta solidna tijekom ovog perioda. I mlađa i starija populacija može imati problema s kičmenim stubom u prvoj dekadi mjeseca. Stariji neka i u ostatku marta povedu malo više računa o ovom segmentu. Popravljanje zdravstvenog stanja u trećoj dekadi naglašeno.

Razno:

Ojačajte povjerenje u vezi. Promotrite koji su vaši propusti u ljubavnoj vezi, preispitajte se. Ako proljeće 2023. godine započnete negativno, onda to može izazvati nalet nevolja u različitim područjima života.