Majmun

OPŠTI

Ispred vas je dinamična godina. Očekuje vas dobar početak, ali nakon toga dolaze izazovi. Oko vas će biti ljudi koji vas ne razumiju u potpunosti što će vam otežavati ostvarenje cilja.

Pokušajte na to gledati kao na preispitivanje sopstvenih snaga i mogućnosti. Vježbajte strpljivost i mirno rješavanje konflikta. Sposobni ste situaciju okrenuti u vlastitu korist pa se nemojte ustručavati to i uraditi.

ZDRAVLJE

Iako je godina turbulentna i puna izazova, naći ćete put ka opuštanju i relaksaciji.

Isplanirajte što više vremena sa porodicom i prijateljima u prijatnom druženju i zabavi. Pozitivna energija će uticati na vaš imuni sistem i dobro zdravlje.

KARIJERA

Pored svog uloženog napora, godina Tigra vam u poslu ne donosi najbolje rezultate. Nećete imati dovoljno novca, pa nisu dobra ni bilo kakva ulaganja.

Imajte strpljenja i sačekajte pozitivniji period. U suprotnom rizikujete gubitak novca ili ulazak u dugove.

LJUBAV

Ova godina je pogodna za vjenčanje i rađanje djece. Ukoliko ste spremni za ozbiljnu vezu, što više nosite svijetlo plavu boju – bilo da se radi o ukrasima ili odjevnim predmetima.

Za samce ova godina je puna flertova. Ne tražite partnera isključivo prema izgledu jer ćete pogriješiti. Poznanstva ćete najlakše ostvariti kroz slobodne aktivnosti u prirodi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *