Mjesečna numerologija za januar 2023 godine.

Saznajte šta vašem broju predviđa mesečna numerologija za januar 2023. godine!

Kako biste pročitali detaljniju mjesečnu numerološku prognozu, prvo morate izračunati broj svoje sudbine. Saberite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja i svedite ih na jednocifren broj. Na primjer, ako ste rođeni 13.08.1984. godine, računate na sljedeći način: 1 + 3 + 8 + 1 + 9 + 8 + 4 = 34 – 3 + 4 = 7 Broj sudbine u ovom slučaju je Sedmica.

Jedinica

Ovaj kalendarski mjesec donijeće vam novi početak, ali na vama je šta će biti. Ostavite u prošlosti sve što vas vuče nazad, što vas sprječava da rastete. Udahnite svjež vazduh koji vam ovaj mjesec pruža i jurite ka svojim ciljevima sa novom snagom. Sada imate veliki potencijal da promijenite pravac svog života. Razmišljajte kreativno i izbjegavajte opravdane rizike. Energija broja 1 će vam pomoći da pomjerite čak i ono što se čini nemoguće pomjeriti.

Dvojka

Nakon burnog vjetra od prošlog mjeseca, možda vam je sada potreban mir i podrška. Energija broja 2 čini vas osjetljivijim i empatičnijim prema problemima drugih, a ako ne želite da se cijeli mjesec zaglavite u tuđim brigama, moraćete da postavite jasne granice. Izbjegavajte prenaprezanje. Vaša strategija za ovaj mjesec je saradnja i partnerstvo. Lični odnosi će preći na novi nivo intimnosti, ali ako ste sami, pazite da otvorite svoju dušu prvoj osobi koju sretnete. Budete razumni.

Trojka

Očekuje vas zabavan mjesec. Energija broja 3 je energija kreativnosti, bezbrižnosti i zabave. Ovog mjeseca život će vam izgledati kao igralište gde želite da probate sve. Fokusiranje na velike stvari može biti nezgodno, pa koristite svoj smisao za humor koji vam može pomoći. Pronađite način da se izrazite kroz kreativnost – prijavite se za kurs. Ovo će usmjeriti vašu energiju u pravom smjeru, a kreativno razmišljanje će pomoći u rješavanju radnih pitanja. Sada vidite nestandardna rješenja za mnoge probleme, koristite ovu viziju za lični i profesionalni rast.

Četvorka

Vrijeme je da dovedete svoj život u red. Energija broja 4 je energija stabilnosti i dosljednosti, pa je mjesec najpogodniji za izgradnju jasnog sistema planova i ciljeva za cijelu godinu. Iskoristite snagu rutine, to su jednostavne, ali redovne radnje koje će vam sada donijeti maksimalnu korist. Započnite novu naviku, promijenite dnevnu rutinu, posvetite više vremena svojim osnovnim potrebama: spavanju, brizi o sebi, šetnji. Mjesec je povoljan za razvoj karijere, učenje, savladavanje veština. Ovo je povoljno vrijeme za učenje i usavršavanje. Vaša porodica, voljeni, vaše okruženje sada vam daje novu snagu. Iskoristite to za opšte dobro.

Izvor: Sensa