Ovan 21.3.-19.4.

POSAO:

Ovaj period je pogodan za različite promene i ulaganja kroz raznolike poslovne mogućnosti. Trudite se da povećate vrednost svoje imovine. Ključna poslovna strategija koju možete primeniti je “sve u pravo vreme”. Bitno je da procenite pravilan trenutak za pokretanje većih akcija, a neočekivane promene ili povoljne okolnosti dodatno će vam pomoći. Očekujte različite izvore prihoda, napredak u karijeri i unapređenje poslovnog statusa. Početkom godine pokažite otvorenost za alternativna rešenja kako biste uspostavili nove smernice u dogovoru sa saradnicima. Očekuju vas značajni rezultati ili rast poslovanja, naročito tokom februara, aprila, juna, oktobra i decembra. Ako se bavite javnim delatnostima, medijima, komunikacijom, trgovinom ili sportom, predstoji vam uspeh, veće zadovoljstvo ili priznanja, posebno u drugom delu godine i tokom decembra.

LJUBAV:

Period koji dolazi zahteva dublje unutrašnje razmatranje i preispitivanje. Ponekad nije lako donositi važne odluke, posebno kada se situacije ponavljaju, ali vi imate snagu da se menjate kada je potrebno. Važno je da budete svesni procesa promene u skladu sa osnovnim potrebama za harmoničnim ljubavnim odnosom i srećnim porodičnim životom. Bez obzira na vaš emotivni status ili godine, bićete u mogućnosti da prepoznate dobre prilike. Uz podršku povoljnih planetarnih uticaja, očekuje vas nova ostvarenost u ljubavnom životu. Već na početku godine, imaćete priliku da osetite radost i veliko zadovoljstvo. Posebno značajan period biće od 6. aprila do 29. aprila kada će Venera boraviti u vašem sazvežđu, donoseći najbolje uticaje na vašu “ljubavnu sreću”. Novi izvori radosti, emotivno zadovoljstvo i harmonični odnosi očekuju vas od 9. maja, tokom jula, kao i od 16. avgusta do 12. septembra. Očekuju vas prijatna iznenađenja i novi talasi strasti u ljubavi u periodima tokom oktobra i decembra.

ZDRAVLJE:

Istaknuti uticaji tranzitnih planeta donose dodatnu energiju, ali mogu izazvati povremene iritacije koje se mogu odraziti na promenljivost psiho-fizičkog stanja. Preporučljivo je adekvatno se zaštititi od stresnih situacija, kao i od virusa, infekcija ili prehlada. Trebali biste izbegavati prekomerno iscrpljivanje i situacije koje negativno utiču na vašu unutrašnju ravnotežu. Budite pažljiviji u komunikaciji i u saobraćaju, razmislite o zdravijoj ishrani kako biste održali stabilnost.