Rak 21.6-22.7.

POSAO:

Očekuje vas period značajnih promena na poslovnom planu, pa je bitno da od samog početka godine pokažete spremnost za dodatno angažovanje. Brojne povoljne okolnosti idu vam u prilog i potvrđuju vaša očekivanja, uz podršku uticajnih saradnika koji su ključni za ostvarenje vaše uloge. Uspešno procenjivanje poslovnih prilika i dobra organizacija predstavljaju sjajnu formulu za postizanje novih uspeha koji će pratiti vaš dugoročni razvoj tokom ove i budućih godina. Područja uspeha uključuju poslove vezane za javnost, medije, umetnost, obrazovanje, turizam, medicinu, ekonomiju i političke angažmane. Ključno je intenzivno angažovanje, posebno u periodima od 21. januara do 17. februara, tokom marta i maja, kao i u drugoj polovini septembra i tokom novembra. Visoka motivacija i uspeh zavise od usklađivanja vaših poslovnih planova sa zajedničkim interesima, uz podršku koju primate. Stalno unapređivanje znanja, kriterijuma i standarda tokom 2024. godine  je poželjno kako biste napredovali.

LJUBAV:

Početkom godine, nove promene pozitivno će uticati na vaše emotivno stanje. Ova inspiracija podstaknuće vas da održite romantičnu atmosferu u odnosu s voljenom osobom ili s potencijalnim novim partnerom. Ako ste slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i prijatne situacije u kojima možete slobodno slediti svoje unutrašnje osećaje koji vas neće izneveriti. Bez obzira na vaš emotivni status ili godine, period od 14. januara do marta obećava vam ljubavnu sreću, zadovoljstvo i trenutke velike radosti. Nova i posebno lepa dešavanja u ljubavnom i porodičnom životu pratiće vas od 18. juna do 11. jula kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe. Pod uticajem povoljnih planeta, osetićete novu energiju u vašem ljubavnom ili porodičnom životu, posebno od 03. oktobra i zatim od 22. novembra do 17. decembra.

ZDRAVLJE:

Tokom 2024. godine mogu se javiti povremene tegobe u stomaku ili pojačana nervoza. Stresne situacije kroz koje prolazite mogu uticati na vaše psiho-fizičko stanje, pa je važno obratiti pažnju na zdraviju ishranu, pravilniju negu tela i redovne zdravstvene provere kako biste ojačali imunitet. Preporučljivo je biti oprezniji i pažljiviji u periodu od 07. do 21. maja, zatim krajem avgusta, od 06. do 17. oktobra, kao i krajem decembra meseca.