Rak 21.6-22.7.

Ljubav:

Ovaj mesec vaša veza mogla bi malo da zahladni, da malo češće ćutite nego inače, i da vam neke druge stvari budu važnije od ljubavi. Ako budete birali između posla koji možete da završite ili romantične noći sa voljenom osobom, ipak ćete se odlučiti za ovo prvo. Iz tog razloga, dajte sve od sebe da budete što je pažljivije mogući prema partneru, i nekada kada vam baš i nije do ljubavi prelomite i recite neku lepu reč partneru, ugasite kompjuter i prošetajte sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni:

Mogli biste sresti nekoga, drugom polovinom meseca. Rak, Lav, Vodolija, Ovan… Ako vidite da ste neku osobu koliko toliko zainteresovali, nema čekanja već uključite sve motore i krenite u akciju. Vreme je novac, tj u vašem slučaju vreme je ljubav. Nemate ga za gubljenje, otvorite četvoro očiju i potražite očigledan dokaz da ste na nekoga ostavili dobar utisak. Za početak je to dovoljno. Gledajte da ovaj mesec šarmirate nekog koristeći svoj intelekt, makar bili najlepši i najzgodniji na svetu, inteligentan Rak je ono što bi ovaj mesec moglo da bude jako zanimljivo potencijalnim partnerima!

Zdravlje:

Umor će vas stići, tako da je prvi savet da svaki trenutak iskoristite da se odmorite. Pripazite šta jedete, ne dozvolite sebi da se uništavate masnom, prezačinjenom hranom, dajte što je više moguće šansi voću i povrću. Ko god ima problema sa viškom kilograma ili nekim masnoćama u krvi neka obavezno poseti laboratoriju i izvadi nalaze, pa na osnovu njih neka deluje onako kako to stručna lica kažu! Što više vremena provodite na suncu, dok još uvek nije upeklo, šetnje i rekreacija će vam dobro doći. Ako imate neke terapije, gledajte da ih se redovno pridržavate, svako odstupanje bi moglo da vam napravi nepotrebne zdravstvene probleme!

Posao:

Iako vodeni znak, letnji meseci ove godine bi mogli da budu prelomni za Rakove, pa eto, iskoristite tu priliku. Za početak izborite se sa svim strahovima koje u sebi nosite, ne dozvolite sebi da se zatresete, uplašite, sekirate zbog posla ili materijalne situacije. Ovog meseca imate i pomoć zvezda i Eliminišite ljude, poslove, pojave ili navike za koje mislite da nisu dobronamerne i krenite da radeite. Dajte sve od sebe, već tokom prve trećine meseca svi problemi koji mogu da vas muče će otići od vas, i onda nećete imati ni jedan jedini izgovor za neuspeh. Budite vredni, verujte u sebe, eliminišite sve ono što vas koči, i rizikujte… Sigurno vam slede bolji dani.
Što se finansija tiče imaćete neke (ne)planirane troškove koji vam neće dozvoliti da napunite i sačuvate pun novčanik. Ali to je nešto na šta ste skoro pa navikli!

Razno:

Blizanci su vrlo društven znak, ali vi se tokom njihove vladavine možete osećati baš suprotno i poželeti samoću. 11. juna Pluton će se vratiti u Jarca. Dok je u Jarcu, Pluton je transformisao vaše odnose, pomažući vam da stvorite dublje i značajnije veze s onima oko vas. Ne brinite, čini se da je najveći deo posla već obavljen, Pluton vam samo pomaže da raščistite paučinu i pogurate sve promene i transformacije koje se još trebaju dogoditi. Pun Mesec u znaku Strelca 3. juna može pokrenuti sećanja iz prošlosti. Kada Puni Mesec dosegne svoj vrhunac 3. juna, trebali biste se osećati puno lakše i spremni za zabavu! Vrlo ste osetljivi na Mesečev rast i opadanje, pa nakon što puni Mesec prođe, potrudite se učiniti nešto samo iz zabave. viti. Možda ćete osetiti želju za pisanjem, vođenjem dnevnika ili crtanjem, a to bi moglo delovati vrlo terapeutski za vas. Retrogradni Saturn biće u fantastičnoj poziciji da vam pomogne sa svim ciljevima u karijeri. Ako ste želeli prilagoditi svoju karijeru ili možda započeti iznova negde drugde, kombinacija kreativne energije mladog Meseca i marljive/motivišuće energije Saturna je moćna kombinacija!