Rak 21.6-22.7.

Ljubav:

Rakove tokom decembra očekuje miran period na ljubavnom planu. Zauzeti Rakovi uživaju u prazničnoj euforiji zajedno sa partnerom. Pruža vam se prilika da prevaziđete probleme iz prošlosti i podignete vezu na viši nivo. Pripadnici znaka koji su u braku posvećeni su svakodnevnim projektima. Generalno gledano ne očekuju vas veće pomene. Slobodni Rakovi će uživati u flertu dok je Sunce u Strelcu ( u prvoj polovini meseca), možete upoznati interesantnu osobu koja često putuje. Očekuje vas zabavan i inspirativan mesec!

Zdravlje:

Vi ćete videti neka poboljšanja u vašim hroničnim i ponavljajućim tegobama. Ovo je savršen mesec za uživanje u omiljenim aktivnostima na otvorenom. Suočavaćete se sa problemima mentalnog zdravlja zbog svoje karijere i finansija. Možete se baviti meditacijom i jogom. Pored toga, trebalo bi da pratite svoju rutinsku ishranu i vežbate da biste održali dobro fizičko zdravlje.

Posao:

Decembar je rezervisan za uživanje ali ovog puta donosi vam pozitivne promene na poslovnom planu. Osobe koje traže novi posao ili do sada nisu radili susreću se sa izuzetno dobrom poslovnom prilikom. Nema razloga da sumnjate u sebe, prilika se ne bi pojavila da niste spremni! Druga  polovina decembra će vam pružiti priliku za odmor i prazničnu idilu, ali se u prvoj polovini meseca posvetite poslovnim odlukama. Angažujte se, predstavite svoje kvalitete i hrabro zakoračite ka pozitivnim promenama!

Razno:

Rakovi imaju dvojak plan. Čak dve opcije za novogodišnju noć savršene su za vas. S jedne strane jeste kućna žurka, koja će vam prijati jer ćete biti u okviru zone komfora, okruženi samo ljudima koje veoma dobro poznajete, a sa druge strane, ukoliko ste isplanirali, onda ste pogodili. Putovanje je ipak način koji će vas učiniti sasvim zadovoljnima u ovoj noći.