Ribe 19.2.-20.3.

POSAO:

U zavisnosti od vaših ciljeva, nastavite kombinovati individualni i timski rad, budući da različiti pristupi i načini rada dodatno proširuju vaše mogućnosti ka postizanju uspeha. Povoljni periodi za ostvarivanje značajnih rezultata i unapređenje vaše pozicije u profesionalnom ili statusnom smislu očekuju vas tokom februara, od 12. marta do 20. aprila, kao i tokom juna meseca. Potrudite se da spojite poslovne ideje sa svojim privatnim interesima ili da pronađete praktična i korisna rešenja koja će vam doneti zadovoljstvo tokom avgusta i septembra. Dok trenutni odjek može biti zadovoljavajući, dugoročno je svaki poslovni korak značajan. Imate priliku da uspešno rešavate poslovna, finansijska ili imovinska pitanja u julu i od oktobra do kraja godine.

LJUBAV:

Tokom februara i početkom marta, bićete izloženi događajima u privatnom životu ili u odnosu s bliskom osobom, gde će biti potrebno više strpljenja i otvorenosti za slušanje. Sjajne sreće i zadovoljstva doživećete u periodu od aprila do juna. Očekuju vas različite faze emotivnih promena i zadovoljstva u partnerskim odnosima, posebno tokom jula i septembra. Važno je da izbegnete da vas iznenadne situacije previše obeshrabre ili umanje vašu želju da usrećite osobe koje vam znače. Verovatno ćete više puta preispitati neke odluke u ljubavnom životu ili u vezi tokom druge polovine godine. Novi momenti sreće i iskreni izrazi osećanja očekuju vas tokom oktobra i decembra. Najlepši osećaji ljubavi i radosti pojaviće se tokom novembra i decembra.

ZDRAVLJE:

Vaša trenutna forma je odlična, ali preporučuje se da pravilno vodite računa o svom psiho-fizičkom stanju. Povremeni psihološki pritisci i stresne situacije mogu uzrokovati prolaznu nervozu, stomačne tegobe, fluktuacije u pritisku ili probleme sa varenjem. Savetujem vam da budete oprezniji i pažljiviji posebno krajem januara, kao i u periodu od 20. aprila do 12. maja.