Ribe 19.2.-20.3.

POSAO:

Poslije 29 godina planeta Saturn ulazi u znak Riba. Saturn predstavlja kulminaciju godina truda i težnje ka vašim ciljevima. Prethodni naporan rad biće nagrađen dostignućima, uspjehom, zadovoljstvom, priznanjem i napredovanjem.

Moraćete da razvijete svoj liderski i mentorskim potencijal ili da preuzmete više odgovornosti. Ovo može biti period testiranja koji vas izaziva da se dokažete. Prethodna neodgovornost sada mogu dovesti do razočaranja i preispitivanja vaših ciljeva.

Pojednostavljivanje i unošenje efikasnosti u vaš život učiniće vaše ciljeve manje komplikovanim i lakšim za postizanje. Mnoge Ribe će imati priliku da dobiju posao koji su dugo čekali ili potpisati važan ugovor o privatnom biznisu, kupovini stana, podizanju kredita i ostalih važnih životnih zadataka.

Od maja do jula je očekuje vas vrijeme sreće i optimizma kada se čini da stvari lijepo padaju na svoje mesto. Osjećaćete se društvenije i možete očekivati dobre odnose sa svima. Vaša interesovanja i aktivnosti će se vjerovatno proširiti, uključujući dalje učenje ili putovanja na daleke destinacije. Možete postati više zainteresovani za religiju, duhovnost, politiku, društvena pitanja ili filozofiju. Ovaj tranzit se dešava ponovo kasnije tokom godine zbog retrogradnog Jupitera.

LJUBAV:

Od 25. januara do 5. Februara, Venera u znaku Ribe usmjerava vašu pažnju na druženje, zadovoljstvo, kreativnost i finansije. Trebalo bi da se osećate ljubaznije i da izgledate privlačnije i harizmatičnije nego inače. Jedan od najboljih perioda u vašem horoskopu za Ribe tokom 2023. za izlaske, veridbu, brak i poboljšanje ljubavnih odnosa. Sada je vjerovatnije pronaći bezuslovnu ljubav sa srodnom dušom. Partner vam može biti od praktične koristi jer poslovno možete da sarađujete. Tokom ljeta mogući susreti sa karmičkim ljubavima. Neko sa kim ste bili u prošlom životu sada vam se ponovo javlja. To su uvijek teška i bolna iskustva ali ko mora da prođe kroz to bolje da prođe u periodu Saturna jer nas on uči i muči da sve ono što nismo naučili sada je vreme da se vratimo i savladamo tu životnu lekiciju.

ZDRAVLJE:

Od fizičkih organa osetljiviji je donji deo tijela, stopala, limfne žlijezde, hormoni a negdje i povišen šećer u krvi će biti okidač.