Ribe 19.2.-20.3.

Ljubav:

Ljubavni horoskop za april poručuje da je monotonija štetna za odnos. Čak i vi, koji volite stabilnost, umorni ste od monotonih dana. U aprilu 2024. svi žele promene i tome treba da bude posvećen mesec koji je pred vama. Uvedite nešto novo u svoju vezu. Idite na sastanke, provedite vreme zajedno, čak i ako ste dugo zajedno. Ne dozvolite da dosada zagorča vašu vezu!

Posao:

Mesečni horoskop za april 2024. godine kaže da je Venera, koja je bila u vašem znaku donedavno, donela uspeh ne samo u ljubavi, već i u novcu. Sada imate jaku želju da sve podelite sa svima. Pokušajte da se uzdržite od preterane velikodušnosti. April nije najbolje vreme za finansijske rizike i ne bi trebalo u potpunosti da potrošite svoju ušteđevinu.

Zdravlje:

Već sredinom meseca osećaćete preteran umor, a javiće se i problemi kao što su bolovi u predelu glave. Razlog za umor je taj što se previše emotivno unosite na poslu i najmanji neuspeh doživljavate kao tragediju. Uz balansiranu ishranu i rekreaciju, morate se dovoljno odmarati.

Razno:

Ribe, retrogradni Merkur u Ovnu će vas učiniti brutalnim i neosetljivim. Vaš napredak će biti spor, što će vas nervirati. Izbegavajte da govorite povređujuće stvari drugima jer bi mogli ostaviti trajni utisak.