Ribe 19.2.-20.3.

Ljubav:

Na ljubavnom planu Ribe očekuje pozitivan mesec, slobodni imaju priliku da uđu u vezu koja može prerasti u brak. Pratite svoj unutrašnji glas, postavite jasne granice ali i izrazite svoje nade i životne težnje. Ribe u vezi i braku očekuje produktivan mesec, imate priliku da kreirate zajedničko vreme i razbijete monotoniju.

Posao:

Na polju karijere, Ribe mogu očekivati izazove u septembru. Bićete suočeni sa situacijama koje će zahtevati kreativno razmišljanje i prilagođavanje. Važno je da ostanete fokusirani i da se ne upuštate u impulsivne odluke. Finansijski aspekti će zahtevati dodatnu pažnju – budite oprezni sa troškovima i pratite svoj budžet.

Zdravlje:

Zdravlje standardno dobro, od početka do kraja meseca. Ako bi nešto moglo da vam poremeti planove to su sve vrste tegoba vezanih za stomak/želudac (stomačni virusi, nadutost, varenje ili problemi sa čirevima), ali to prvenstveno Ribe koje su ranije imale tih problema. Ovaj put, ako se problemi ponove biće znatno slabijeg inteziteta nego ranije, a ono što je dobro je da biste ako se ti problemi jave mogli biste da ih se rešite za jedan duži period. Pa, ako osetite da imate takvih problema odmah se konsultujte sa specijalistom koji bi vam mogao dati spasonosnu terapiju, a koja bi u startu presekla vašu muku i izgradila imunitet za jedno duže vreme.

Razno:

Svi vaši odnosi – vaš najbolji prijatelj, vaš partner i vaše kolege – su u fokusu ove retrogradnosti. Svađe se sve više dešavaju i čini se da se svi bore oko svega. Retrogradni Merkur se odnosi na pogrešne komunikacije, tako da postoji velika verovatnoća da ste na istoj strani, samo to ne izražavate dobro. Razmislite pre nego što progovorite i pokušajte da budete veoma precizni, a potom se uverite se da i vi slušate. Možete rešiti ove jednostavne nesporazume.