Škorpija 23.10-21.11.

POSAO:

Očekuju Vas pozitivni rezultati i napredak počevši od 11. januara, a naročito se ističe period od 26. februara do 24. marta. Ipak, važno je zapamtiti da su za uspešan početak potrebni određeni uslovi, stoga će tokom maja i juna biti neophodna temeljna priprema i podrška od nekog. Vaše bogato znanje i iskustvo trebalo bi da se prilagode modernijim poslovnim pristupima, posebno sredinom i u drugoj polovini godine. Iskoristite svaku priliku da kombinujete različite poslovne stilove i metode rada, jer ponekad uspeh dolazi iz neočekivanih situacija i neobičnih kombinacija koje je teško imitirati ili preuzeti. Uživaćete u određenim priznanjima ili popularnosti tokom jula i posebno od 15. oktobra do 8. decembra. Očekuje Vas uspeh u oblasti obrazovanja, javnih poslova, medicinske sfere, ekonomije, trgovine, komunikacija, medija ili kroz investicije.

LJUBAV:

U ljubavnom životu, januar donosi priliku da se prepustite svojim osećanjima i strastima, ali donošenje važnih odluka trebalo bi izbegavati od 2. do 17. februara. Mart i druga polovina aprila doneće vam nove radosti i prilike za uživanje sa partnerom. Vaš život obiluje romantičnim zapletima, neočekivanim ljubavnim obrtima i iznenadnim trenucima sreće, koji će vas okružiti u periodu od 2. juna do 1. avgusta. Shvatićete da sreća može biti neuhvatljiva, ali i doživljena. Uživajte u životnim radostima koje delite sa svojim voljenima i porodicom, posebno od 4. novembra do kraja godine.

ZDRAVLJE:

Tegobe u zdravlju mogu se često povezivati s dodatnim psihološkim stresom i pritiskom koji proizlaze iz vaše karijere ili međuljudskih odnosa. Povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje vida i koncentracije mogu se javiti ako previše forsirate svoj organizam pod intenzivnim naporom. Savetuje se oprez i pažnja, naročito u periodima od 25. januara do 8. februara, zatim od 28. avgusta do 11. septembra, kao i sredinom decembra.