Škorpija 23.10-21.11.

Ljubav:

Generalno gledano Škorpijama je 2023. godina donela prosperitet na svim životnim poljima. Očekuje vas stabilan period, koji vam nudi priliku da se povežete sa svojom porodiom i partnerom. Uživajte u ljubavi koju vam pružaju dragi ljudi! Ono što je važno znati je da trenutni negativni aspekti ne utiču toliko na Škopione, tako da možete ući u vezi sa osobom koja vam se dopada duže vreme.

Posao:

Očekuju vas dobre poslovne vesti bilo da očekujete napredak u karijeri, novi posao ili započinjete lične projekte. Septembar je produktivan na poslovnom planu, za ulaganje i komunikaciju sa nadređenima. Postavite jasne prioritete, nemojte gubiti vreme. Krajem meseca pruža vam se prilika da odmorite i uživate u slobodnom vremenu sa porodicom.

Zdravlje:

Dobro će vas služiti tokom većeg dela meseca, a pri kraju su mogući problemi sa alergijama, kašljem i problemima na disajnim organima.
Ako vas pritegne bilo koja bolest, pregurajte je i dozvolite svom telu da se oporavi, dajte mu dovoljno vremena za to, ni u kom slučaju nemojte da skačete na noge čim bolest popusti (ne samo sada nego generalno), to bi moglo skupo da vas košta.
Srčani bolesnici u naredna dva meseca treba da obrate pažnju na svoje zdravlje, da se ne izlažu preteranom fizičkom naporu kao ni stresu.

Razno:

Vaša ekipa se trenutno mnogo svađa uokolo, Škorpije. Ljudi se direktno svađaju jedni sa drugima i/ili pričaju jedni o drugima iza leđa, a drama u vašoj ekipi je na vrhuncu svih vremena. Ako možete da posredujete u ovim pitanjima, uradite to, ali nemojte da se osećate kao da morate da budete lojalni svima koji su uključeni u ovaj problem. Ako se neko ponaša loše, ne morate da ga zadržite u svojoj blizini. Upravo sada, otkrivate ko su vam pravi prijatelji i pruža vam se šansa da izbacite svoje toksične poznanike.