Škorpija 23.10-21.11.

Ljubav:

Budite otvoreniji za emocije. Ne stidite se da pokažete slabost pred voljenom osobom. Podrška i razumevanje biće vam posebno važni, a to ćete dobiti samo ako se maksimalno oslobodite u komunikaciji. Ako niste zauzeti, postoji velika šansa da se srodna duša pojavi u poslovnom okruženju. To će biti mač sa dve oštrice.

Posao:

Vreme je promena i mogućnosti za razvoj karijere! Ne plašite se da rizikujete, naprotiv. Takav korak može da vam transformiše život do mere da se pitate zašto tako nešto niste ranije uradili. Budite oprezni za novcem. Postoji rizik da postanete meta prevaranata, pa uvek pažljivo proveravajte svoje i tuđe podatke.

Zdravlje:

Kada je reč o zdravlju, obratite pažnju na svoje emocionalno stanje. Praktikovanje meditacije ili joge može vam pomoći da se nosite sa stresom i anksioznošću. Takođe, redovno vežbanje će vam pomoći da održite energiju i vitalnost. Pazite na ishranu i unosite dovoljno tečnosti.

Razno:

Tokom sezone Blizanaca, sunce se kreće kroz vašu osmu kuću emocionalnih veza i zajedničkih resursa, pojačavajući vašu želju da se povežete s drugima na emocionalno, duhovno ispunjen način. Razgovori na površinskom nivou sada zaista neće pomoći, a to bi mogao biti mali izazov, jer je energija Blizanaca prilagođena učenju o mnogo čemu naspram previše analiziranja. Ovu nevolju možete rešiti tako što ćete jednostavno staviti svoje srce na rukav i reći voljenima – ili svom partneru – upravo ono što vam treba. Ovo je ujedno i najbolja sezona za istraživanje seksualnih fantazija i zaron u projekte, koji se odnose na zajedničku imovinu, poput ulaganja, štednje ili otplate dugova.