Škorpija 23.10-21.11.

Ljubav:

Ovaj mesec je savršeno vreme za produbljivanje odnosa sa partnerom. Možda je vreme da počnete da razmišljate o zajedničkom životu ili osnivanju porodice; zvezde će biti na vašoj strani na ovom polju. Slagaćete se sa partnerom i bićete velika podrška jedno drugom. Stoga bi možda bilo dobro da odete na lep izlet u prirodu i istovremeno proslavite svoj uspeh na poslu.

Posao:

Više želite da se istaknete nego da zaradite bogatstvo. Ako napetosti oko novca remete porodičnu harmoniju, pokušajte da prioritet dajete mirnim rešenjima. Oslonite se na svoj originalni ton da biste šarmirali i inspirisali druge (kolege, hijerarhiju, razne kontakte) da vas prate. Međutim, ako vodite sopstveni posao, uzimajte u obzir mišljenja, pa čak i pritužbe, vaših zaposlenih ili partnera pre donošenja bilo kakvih važnih odluka.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti dobro i stabilno. Bićete često u pokretu i praktikovaćete svakodnevnu šetnju i rekreacione fizičke vežbe, što će pozitivno uticati na vašu kondiciju. Vaš imunitet će biti jak. Jedino na šta ćete biti pomalo osetljivi su promene vremenskih prilika. Moguće su lakše i prolazne meteoropatske smetnje u vidu pojačanog umora ili glavobolje.

Razno:

Shvatili ste da vam treba neko ko će preuzeti odgovornost za svoja osećanja i svoje postupke, neko stabilan, zreo i pametan. I sada preispitujete sva svoja iskustva i posmatrate oko sebe, pitajući se da li takva osoba postoji i kakve druge nedostatke može imati i da li ćete moći da ih prihvatite i tolerišete.