ŠTA DONOSI MERKUR U STRIJELCU OD 17. NOVEMBRA DO 5. DECEMBRA 2022: Usamljene Vage čeka nova ljubav, Blizance dobar posao!

Horoskop za Merkur u Strijelcu od 17. novembra do 5. decembra 2022. godine – saznajte šta očekuje vaš znak!

Horoskop objašnjava da će od 17. novembra do 5. decembra Merkur će boraviti u znaku Strijelca i, kako astrolozi napominju, može ublažiti negativan uticaj Venere u Strijelcu koja traje od 16. novembra do 9. decembra. Merkur će više uticati na finansijsku i intelektualnu sferu, kao i na odnose sa drugima, pronalaženje zajedničkog jezika, jer je Merkur planeta komunikacije.

Saznajte šta Merkur u Strijelcu donosi vašem horoskopskom znaku od 16. novembra do 9. decembra:

Ovan

Merkur na vatrenog Ovna utiče tako što podstiče formiranje povjerljivih odnosa sa drugima. Ovo će biti njegova glavna podrška predstavnicima ovog znaka. U finansijskom sektoru se oslonite na svoje iskustvo i prethodno stečena znanja koja mogu pomoći da sada napredujete.

Bik

Bika čeka prijatan period za učenje novih stvari važnih za posao, pa mogu upisati kurs jezika, radionicu ličnog razvoja, kurseve kompjuterskih programa… Merkur će pomoći da sve shvati u hodu, a takođe će pomoći Biku da sklopi uspješne poslove. Ovo će biti odlično vrijeme za poslovna putovanja, promjenu mjesta, pa čak i traženje novog posla. Pre promjena razmislite i budite oprezni…

Blizanci

Blizanci treba da se saberu i krenu u akciju, jer krajem godine može ih očekivati sjajan period za posao ili finansijske aktivnosti. U periodu od 16. novembra do 5. decembra, Blizanci će imati hrabrosti da naprave važan korak ka uspjehu.

Rak

Rakovi ovih dana treba da idu u kupovinu, ali prije toga da pažljivo razmotre sve. Merkur u Strijelcu ih podstiče da menjaju materijalne stvari i prilagode se novim tokovima života. Razmotrite sve solucije pre nego što donesee izbor.

Lav

Lavovi mogu bezbjedno kupiti nešto važno za kuću, izvršiti popravke. Možete investirati u nove hobije. Astrolozi savjetuju da budete malo pažljiviji prema detaljima, onda će sve biti u redu. U većini slučajeva, Lavovi takođe treba da slušaju mišljenje voljenih. To sigurno neće biti suvišno.

Djevica

Djevice u tako povoljnom periodu kao što je ovaj treba češće da se oslanjaju na činjenice, a ne na spekulacije. Ovo će biti dobar trenutak za one koji žele da saznaju istinu. Merkur će pomoći nekome da sazna šta drugi misle o njemu. Ova planeta može otkriti dobre načine u razvoju poslovanja.

Vaga

Merkur će Vagama dati nove mogućnosti u komunikaciji sa ljudima. Pronalaženje zajedničkog jezika sa nepoznatim ljudima će postati mnogo lakše, što će dopriijneti rastu samopouzdanja, kao i novih ljubavi za usamljene. Vaga će takođe postati odgovornija i moći će mnogo puta češće da završava stvari, što je posebno važno na kraju godine. Ako završite ono staro i započeto, možete kreirati ostvarenje novog sna.

Škorpija

Merkur utiče na Škorpije tako da mnogo lakše i mudrije sagledaju kritike drugih ljudi. Ovo će poslužiti kao početak nove faze u životu. Neke kritike vas neće povrediti, već podstaći na razvoj, a neke, za koje znamo da su zlonamjerne, neće pogoditi našu dušu. Škorpije će moći efikasnije da izvuku nešto korisno iz govora svojih poznanika i prijatelja.

Strijelac

Merkur ukazuje da sada treba samostalno da se posvetite svojim ciljevima, bez obaziranje na probleme drugih. Ovaj period je obilježen osjećajem slobode, pozitivne energije i radosti. Strijelci će moći da izvuku mnogo više koristi od samoće i komunikacije. Za njih će biti izbrisane granice, shvatate da možete mnoge stvari da ostvarite.

Jarac

Merkur daje Jarčevima zeleno svjetlo za rad. Možete više vremena da posvetite poslu, ali ne zaboravite na odmor, jer će pored jakog Merkura na ove ljude uticati i slaba Venera, koja će zahtjevati više pažnje na zdravlje i energiju. Napravite balans između posla i relaksacije.

Vodolija

Vodolije će biti uspješne, posebno u polju finansija i posla. Imate priliku da pronađete zajednički jezik u komunikaciji sa drugima. Vodolije će postati harizmatičnije i elokventnije, pa će biti lakše ostaviti dobar utisak na ljude.

Ribe

Ribe će u ovom periodu moći da analiziraju svoje greške iz prošlosti i izvuku odgovarajuće zaključke. Ne kritikujete sebe, već samo usmeravate na bolje stvari. Ovo će biti polazna tačka u svetlu budućnost, u kojoj nema strahova, problema. Kraj novembra i početak decembra donosi vreme da preispitate sve svoje životne principe.

Izvor: Sensa