Šta vladavina Škorpije donosi ostalim znakovima?

Vladavina Škorpije u novembru označava period transformacije. Evo šta to konkretno znači za sve znakove zodijaka:

Ovan

Sezona Škorpije je naporna i donosi mogućnosti za rast i transformaciju. Jupiter, planeta ekspanzije radi svoj put retrogradno kreće kroz vaš znak. Drevni astrolozi su vjerovali da kada je Jupiter u vašem znaku, nosite dodatni talas sreće! Nadamo se da ste osjećali ovu sreću, ali ako ne, kada Jupiterove stanice direktne dođu u decembar i zaista pređu u Ovna sljedeće godine, nadamo se da ćete moći da iskoristite neke od ovih srećnih prednosti!

Bik

Škorpija sedi naspram vas na točku zodijaka, tako da će sezona Škorpije uvijek biti posebna za vas. Vaša vladajuća planeta Venera biće pored Sunca na početku sezone Škorpije, pomažući da aktivirate svoje srce i navede vas da razmišljate o tome šta je zaista važno. Možda ćete morati da sjednete i razmislite o svojim vrijednostima i o tome kako im možete bolje služiti. Vrijeme je da se više posvetite sebi. Ovo je neka veoma intenzivna energija, zato budite veoma nježni prema sebi.

Blizanci

Ove sezone Škorpije, Mars, planeta koja vlada našom motivacijom, nivoima energije i našim akcijama, postaje retrogradna u vašem znaku. To znači da ćete to prilično snažno osjetiti! Marsu je potrebno oko 2 godine da obiđe zodijak, tako da je ova energija rijetka i jedinstvena. Imaćete Mars u svom znaku do marta 2023. godine, tako da je ovo definitivno energija sa kojom ćete željeti da se opustite. Dok Mars putuje retrogradno, možda ćete osjetiti da se malo više krećete ka unutra. Retrogradni Mars je moćno vrijeme da se smirimo i razmislimo o tome šta pokreće naše postupke.

Rak

Dok Sunce ulazi u Škorpiju, Venera lebdi blizu, šaljući talase energije ljubavi, podrške i saosjećanja. Vi ste u odličnoj poziciji za primanje ove prelijepe venecijanske energije, zato budite otvoreni za to! Dozvolite ovoj energiji da proširi vaše srce, stvori više ljepote u vašem životu i otvori vas za novi nivo kreativnosti. Venera je planeta povezana sa odnosima, tako da ćete možda otkriti da vaši odnosi cvjetaju i produbljuju se pod ovom energijom.

Lav

Sezona Škorpije donosi dva pomračenja i retrogradni Mars. Sunce je vaš kosmički vladar, tako da kad god je uključeno, vi ste na prvom mjestu u zodijaku da ga osjetite. Kada se Venera i Sunce poravnaju, stvara prelijepu, harmoničnu vibraciju koja može podići naša osjećanja kreativnosti, ljubavi i ljepote. Možemo se osjećati posebno osetljivim prema našim srcima, što nam omogućava da se krećemo kroz svijet sa većim saosjećanjem, ljubaznošću i radošću. Koristite ovu energiju Venere i Sunca da unesete više ljubavi i radosti u svoj život.

Djevica

Sezona Škorpije donosi neke od najdubljih kosmičkih događaja u godini i možda osjećate težinu ovog intenziteta. Ako ovo rezonuje, budite sigurni da odvajate vrijeme za brigu o sebi, odmor i usporavanje. Dajte sebi malo milosti ove sezone i pokušajte da ne prepunite tanjir. Održavanje čvrstih granica i stavljanje svojih potreba ispred drugih će vam dobro doći. Iako sezona Škorpije donosi mnogo izazovnih trenutaka, nudi i neke prelijepe.

Vaga

Kako se Sunce pomjera iz vašeg zodijaka, možda ćete početi da se osjećate kao da ste spremni da započnete novo poglavlje. Sunce donosi novu inspiraciju, rađa novi život i daje energiju našem duhu. Nakon sezone rođendana, prirodno ćete osjetiti da se nešto pomjerilo i spremni ste da započnete novo poglavlje. Pomislite na labave krajeve koje ste rješavali od posljednje sezone pomračenja u aprilu-maju. Koji god nedovršeni posao koji imate iz tog vremena biće završen.

Škorpija

Ovo je vaša sezona i biće naporna! Mnogo toga se dešava, tako da ćete možda zaista morati da date prioritet brizi o sebi. Venera se susreće sa Suncem otprilike jednom godišnje, tako da je ovo rijetka i posebna energija u kojoj možete uživati! Retrogradni Mars može da pokvari naše nivoe energije i natjera nas da dovedemo u pitanje našu motivaciju. Vjerovatno ćete na kraju rođendanske sezone izaći otvorenijeg srca i spremni da započnete novo poglavlje.

Strijelac

Sunce koje ulazi u Škorpiju znači da ste vi sljedeći! Neposredno prije nego što vaša sezona počne, ona može doneti temu završetka. Mnoge stvari će biti privedene kraju, ali pogledajte da li možete da obratite pažnju ili da pronađete zahvalnost za sve što vam je naišlo i sve što cvijeta. Retrogradni Mars ponekad može da stvori sporu energiju, zbog čega se osjećamo pomalo iscrpljeno i umorno.

Jarac

Od svih znakova Zodijaka, imate reputaciju da ste najmotivisaniji i najnapredniji, ali tokom sezone Škorpije možda ćete početi da osjećate potrebu da usporite. Saturn, vaša vladajuća planeta šalje zrake ka Uranu, planeti buđenja i inovacija. Iako je ovo globalna energija koja pomaže da se vaga preklopi sa starog na novo, možda ste osjetili da se to manifestuje u vašem životu jače od većine. Ova energija će vas vjerovatno ohrabriti da napustite neka prošla, zastarjela uverenja kako biste nadogradili i uzdigli svoj život na nove nivoe.

Vodolija

Sezona Škorpije donosi mnogo planetarnih promjena i pomjeranja, na mnoge od kojih ćete možda biti posebno osjetljivi. Vaša vladajuća planeta, Uran je bio prilično aktivna ovih posljednjih nekoliko mjeseci, zbog čega se osjećate pomalo rasuto, neodlučno i svuda. Možda ne znate u kom pravcu da skrenete ili u kom pravcu vam najviše odgovara, ali ne brinite, jasnoća je na putu, samo ćete morati da budete malo strpljivi! Ako ste u ovom stanju, takođe možete da se osjećate pomalo nemirno ili razdražljivo, ali pogledajte da li možete da iskoristite ovu energiju da unesete više kreativnosti u svoju svakodnevnu rutinu.

Ribe

Škorpija je vodeni znak, tako da ste veoma povezani sa energijama koje ovaj Zodijak može donijeti. Prirodno ste veoma kreativna duša, ali imate dodatnu dozu kreativnosti na vašoj strani kada počinje sezona Škorpije. Ovaj ekstra kreativni sok teče sa Venere, koja će veći dio sezone biti veoma blizu Sunca. Venera nosi meku, harmoničnu i kreativnu vibraciju koju možete da upijete i iskoristite da unesete više inspiracije u svoj život i svoj rad. Retrogradni Mars može biti pomalo izazovna energija za vaš pokretljiv duh, tako da bi vam više nego ikad bilo dobro da držite rutinu ili listu obaveza da biste ostali u toku.