Strelac 22.11-21.12.

POSAO:

Očekuje se od vas da pronađete optimalna rešenja i koncipirate zajedničke akcije, a prva prilika za preuzimanje organizatorske uloge dolazi već na početku godine. Postići ćete izvanredne rezultate o kojima će se s velikim poštovanjem pričati u poslovnim krugovima krajem januara, posebno od 9. marta do 21. aprila, kao i od 16. maja do 19. juna. Otvorene su perspektive za proširenje uspeha u različitim pravcima ili prelazak na novi model poslovanja u periodima od 27. avgusta do 18. oktobra i od 7. decembra do kraja godine. Aktivan rad na ambicijama je ključan, posebno ako se bavite poslovima u javnoj službi, politici, medijima, obrazovanju ili u sferi sporta i umetnosti, jer vas očekuje značajan uspeh sredinom i u drugom delu godine.

LJUBAV:

Uz sve postignute visoke nivoe uspeha i rastuću popularnost koja će vas pratiti, ne zaboravite da obratite pažnju i na događaje u svom ličnom životu. Sve ono što vam je dragoceno i voljeno, biće vam bliže i dostupno. Uživajte u mnogim radostima koje ćete deliti sa svojom porodicom, kao i u odnosima sa partnerom ili prijateljima tokom februara, zatim od 19. marta do 23. aprila, posebno tokom maja. Bez obzira na vaš emotivni status ili godine, osetićete snažan entuzijazam i želju da unesete radost u život bliskih ljudi od 25. juna do 27. jula. Novi događaji koji će obogatiti vaš društveni, ljubavni ili porodični život ponovo će se pojaviti tokom avgusta i početkom septembra, a vrhunac sreće u odnosu sa partnerom može vas obasjati od 05. oktobra do 07. novembra, kao i tokom decembra.

ZDRAVLJE:

Astrološki aspekti donose dodatnu energiju, ali mogu dovesti i do povremenih iritacija koje se mogu odraziti na vašu psiho-fizičku ravnotežu. Važno je da se zaštitite od stresnih situacija, virusa, infekcija ili prehlada. Osetljivost na levoj strani tela može biti prisutna. Preporučljivo je izbegavati preterano iscrpljivanje i situacije koje mogu narušiti vašu unutrašnju ravnotežu. Budite pažljiviji u saobraćaju, i razmotrite zdraviji način ishrane u periodima od 24. februara do 12. marta, kao i od 14. oktobra do 04. novembra. Meditacija, joga, šetnje u prirodi ili tehnike disanja mogu biti korisne. Praktikovanje ovih metoda mogu pomoći u smanjenju stresa i očuvanju psiho-fizičke ravnoteže tokom perioda koji donose veću iritaciju ili nestabilnost. Takođe, redovna fizička aktivnost može imati pozitivan uticaj na vaše zdravlje i umanjiti stresne efekte ovih aspekata.