Strelac 22.11-21.12.

POSAO:

Mars je i dalje u vašem sedmom polju partnerstva a ulaskom Jupitera u peto polje ljubavi i znak Ovna, sigurno donosi Strijelčevima dobar pored u ljubavi a i sreće na poslu.

Ovo je dobra godina da se započne nešto novo. Uran u šestom polju, polju posla je pokazatelj da mora doći do konkrenitih promjena. Pluton koji će ući u vaše treće polje komunikacija je idealan periood za ovaj znak jer Strijelac i te kako može da se bavi marketingom koji će ga podići i donijeti mnogo popularnosti.

U daljem tranzitu kako će Saturn da napusti znak Jarac i treće polje komunikacija i ući u četvrtu kuću je period kada mnogi moraju da riješe svoje nekretnine, možda nešto kupe ili se odluče bavljenjem prodajom nekretnina.

Sve je u službi izgradnje, kuće, stanovi, zemlja ali i otvaranje domaćinstava. Merkur od 9-17. novembra donosi mentalnu budnost, brzo razmišljanje, prilagodljivost i radoznalost. Ovo će biti najprometnije vreme za Strelca u 2023. Biće mnogo zakazivanja, prepiske, sastanaka, društvenih aktivnosti, novih informacija koje treba obraditi i odluka koje treba doneti. Očekujte više lične interakcije u vašem komšiluku, sa braćom i sestrama, školama i internetom. Ovo je dobro vreme za deljenje ideja, pravljenje planova, kupovinu i prodaju, pregovaranje i upoznavanje novih ljudi.

LJUBAV:

Za neke će ova godina biti mnogo važna na ljubavnom planu. Strijelac voli novac, slobodu, poslovan je ali stvari se mijenjaju onog momenta kada ispred njih stane osoba koju su dugo sanjali. Proljeće je najbolje i najplodniji period kada Jupiter u znaku Ovna a peto polje ljubavi može da donese veliku ljubav. Ovo će biti energična, fizički jaka, spremna osoba puna nadahnuća. Za Strijelčeve koji su slobodni i ne žele da se vezuju jedino im preostaje da se okrenu kraćim putovanjima koje vole. Najbolje slaganje sa Vodolijom, Rakom, Bikom i Ovnom koji ih non stop tjera na akciju.

ZDRAVLJE:

Polje koje opisuje naše zdravlje tačnije Strijelčevo stanje je šesto polje u kome se nalazi Uran. Uran daje jake nervoze, promjene raspoloženja, oscilacije. Ove godine posebnu pažnju posvetite svom nervnom sistemu.