Strelac 22.11-21.12.

Ljubav:

Februar je idealan period da presečete sve što vam se ne dopada i potražite sreću u novoj ljubavnoj vezi. Nemojte žaliti za prošlošću, uložili ste sve što ste imali, ali ako se stvari nisu popravile, ostavite ih iza sebe i krenite dalje. Zvezde će vas maksimalno podržati u tome. Najbolji trenutak za „veliki reset“ je u vreme punog meseca. Tad ćete osetiti veliki priliv energije i s lakoćom, slikovito rečeno, bez griže savesti zaključati vrata koja ste dugo pokušavali da zatvorite.

Posao:

Jupiter pogoduje unapređenjima i poboljšava svakodnevni život, ali upotreba prave metode za privlačenje prosperiteta je ključna. Traženje više može dovesti do toga da naiđete na prepreku. Jupiter pruža brojne prilike za rast u uticaju. Vaša originalnost privlači vaše sagovornike, ali nemojte preterano koristiti svoj šarm, elokventnost i autoritet da manipulišete događajima u svoju korist.

Zdravlje:

Prva dekada februara vam donosi osetljivost na stres koja će izazivati psihosomatske smetnje. Bićete osetljivi i na promenu vremenskih prilika. Najviše će vam biti osetljivo grlo, gde može doći do lakše i prolazne upale. Biće vam potrebno više odmora. Važno je da u svemu budete umereni. Druga polovna februara vam donosi stabilno zdravlje.

Razno:

Poslednja veza je bila još jedna avantura po vašem ukusu i trebalo bi da ste zadovoljni sobom i da već tražite sledeće uzbuđenje. Ali niste. Samospoznaja je uznemirujuća – izgleda da ste spremni za ozbiljnu vezu i da fascinacija više nije dovoljna. Tražite pravu osobu za duboku posvećenost.