Strelac 22.11-21.12.

Ljubav:

Septembar će doneti nekoliko iznenađenja u vaš ljubavni život ako ste u vezi, možete očekivati dublje razgovore i iskrenu komunikaciju sa partnerom. Ovo je prilika da ojačate svoju povezanost kroz razmenu misli i osećanja. Slobodni Strelčevi će se možda suočiti sa nekoliko neočekivanih susreta sa potencijalnim partnerima. Budite otvoreni za nova poznanstva i ne zatvarajte se u svoj svet. Organizujte druženja sa dragim ljudima, pokrenite polje komunikacije.

Posao:

Na poslovnom planu, septembar će vam doneti priliku da pokažete svoju kreativnost i inovativnost. Bićete izazvani da preuzmete više odgovornosti i da radite na projektima koji zahtevaju timsku saradnju. Vaša sposobnost da vidite širu sliku će biti cenjena, ali budite pažljivi sa detaljima. Pred kraj meseca, moguća su neka odlaganja ili komplikacije, ali ne gubite fokus.

Zdravlje:

Ono što je većem delu nas potrebnije od bilo čega drugog je – san. Tako dostižna stvar a nikako da je uzmemo u ruke i iskoristimo da popravi naše zdravstveno stanje. Ukoliko vas savlada neka bolest, posetite lekara i dobijete dijagnozu, a vidite da lekovi ne deluju, potražite drugo mišljenje. Moguće su greške na tom planu do kraja meseca. Radite na poboljšanju cirkulacije. Sve nervoze, strahove, patnje… izbacite iz sebe, ne zadržavajte ih u sebi ni po koju cenu.

Razno:

Imate velike ciljeve koji su tako blizu postizanja, ali još uvek ne možete da ih dostignete. Postoje detalji koje ste propustili, još uvek morate da izgladite neke nabore, a postoje i koraci koje ste preskočili. Ovo je posebno važno na poslu. Iskoristite ovo vreme da napravite plan koji je zaista potpun, a kada se retrogradnost završi, konačno možete da pokrenete točak i dobijete priznanja za dobro obavljen posao.