Strelac 22.11-21.12.

Ljubav:

U ličnim odnosima, stvari su malo komplikovanije. Zbog vašeg gustog rasporeda, u junu 2024. godine gotovo da i nećete imati vremena za ljubav. Planirajte svoje vreme tako da postoji granica između vašeg ličnog i profesionalnog života. Ovo je trenutak kada je važno da vas partner podrži.

Posao:

Profesionalni rast vam je zagarantovan ovog meseca! Proširite svoje vidike i ne plašite se da prihvatite izazovan posao. Pokazaćete da možete da postignete najbolje rezultate, a to će vam unaprediti zaradu. Jun 2024. godine je mesec za velike kupovine! Samo je važno da vodite računa od kog prodavca kupujete, dobro se raspitajte.

Zdravlje:

Kada je reč o zdravlju, obratite pažnju na svoju fizičku kondiciju. Aktivnosti na otvorenom, kao što su planinarenje ili biciklizam, mogu vam pomoći da održite energiju i dobro se osećate. Takođe, posvetite pažnju ishrani i unosite dovoljno voća i povrća.

Razno:

Tokom sezone Blizanaca, putovanje sunca kroz vašu sedmu kuću partnerstva usmerava vaš fokus na vaše veze jedan na jedan. Ako sledite zajednički cilj zajedno sa svojim dragim prijateljem ili bliskim kolegom, otkrićete da sada možete pokrenuti akciju. Ovaj trenutak je stvoren i za produktivne razgovore sa partnerima, bilo da to znači da prekoračite kućni budžet sa supružnikom ili cimerom ili smislite konkretne namere na kojima planirate raditi. A ako postoji nedostatak reciprociteta ili jednakosti unutar partnerstva, sada je vreme da se pozabavite tim problemom.