Strijelac 22.11-21.12.

Ljubav:

Emotivne veze i bračne zajednice neće doživjeti svoj procvat tokom ovog mjeseca, ali neće dolaziti ni do nekih većih raskola između vas i partnera. Malo je napeta prva dekada mjeseca i to najviše onima koji su u braku. Ali, kada izađemo iz ovih prvih desetak dana koji su pod tenzijom, prilično čist teren je pred vama na dalje. Iskoristite trenutke koje provodite zajedno na najbolji mogući način i pustite da vrijeme dozvoli da se ovdje sve slegne i dođe na svoje. Što se slobodnih tiče, lako možete shvatiti da ste previše očekivali od osobe koja vam se dopada i možda je idealizovali i sve ovo što se bude dešavalo biće kao hladan tuš za vas. Ne brinite, ima za vas još šansi, a najviše u trećoj dekadi marta. Pojaviće se neko kao melem na ranu, baš za vaše srce.

Posao:

Prva dekada mjeseca nije dobra za privatne poslove, ali ni za komunikaciju s poslovnim partnerima, jer se teško dolazi do zajedničkog rješenja i kompromisa. Ako ste naumilii da tek uđete u vode privatnog biznisa, poslušajte savjet i odložite za drugu polovinu mjeseca. Da, Saturn u vašem znaku definitivno nije lak “za iznijeti” ali on vas uči da smirite svoju energiju i usmjerite je na prave stvari. Strpljenje i odgovornost prema svemu što radite prije ili kasnije daće rezultate. Dodatno ćete se aktivirati i to naročito prema stranim firmama i predstavništvima, gdje možete ostvariti i neke značajne saradnje.

Zdravlje:

Vrijeme je da obratite više pažnje na prehranu i neke životne navike. Ne zaboravite Saturnovu simboliku, a to je odgovornost prema sebi, u ovom slučaju i dovođenje zdravlja u red. Starija populacija u prvom dijelu marta može osjećati pojačane tegobe, naročito kada su neke hronične bolesti u pitanju. Ostatak mjeseca je ipak mnogo bolji za vas.

Razno:

Pokušajte unijeti malo raznolikosti u svoj privatni život. Možete otići na neobičan sastanak, na drugačiji način organizovati svoje slobodno vrijeme i proces rada. Razbijte rutinu nečim novim – godiće vam više nego što mislite!