Vaga 23.9.-22.10.

Ljubav:

Bićete u centru pažnje u aprilu! Pozivi na događaje, nova poznanstva, poruke – sve ovo će biti prilika da pokažete svoje talente i ostavite trajan utisak. Ne skrivajte se u senci, budite hrabri i počnite da se menjate! Vreme je da pokažete svoju harizmu i budete deo zabave. Mnoge Vage čeka veliki korak u emotivnom odnosu, bilo da je to zajednički život, brak ili vesti o drugom stanju.

Posao:

Rođendani, venčanje prijatelja, večere u restoranima, mogu da iziskuju velike troškove. Tokom pomračenja 8. aprila, odredite sami iznos koji možete mesečno da potrošite na izlaske i pokušajte da ga ne prekoračite. Sredinom meseca slede iznenadne promene na poslu. Možda vas čeka novi tim ljudi, ali sve će ići u vašu korist.

Zdravlje:

Obratite pažnju na vaš digestivni trakt, detoksikujte bar jetru i bar od sredine meseca počnite da pijete više ceđenih sokova, a izbegavajte gazirane napitke i cigarete. Nikako se ne savetuje da držite dijetu u ovom periodu.

Razno: 

Vage, razmislite pre nego što progovorite. Možda ćete se osećati iznervirano i preplavljeno svojim emocijama i događajima u životu. Izbegavajte izražavanje svojih negativnih misli jer bi mogle izazvati sukobe.