Vaga 23.9.-22.10.

Ljubav:

U prvoj dekadi marta u emotivnim vezama i brakovima sve će funkcionisati prilično dobro. Da, partner će vas nekim svojim riječima i postupcima “bosti” u mozak, ali ste vi u prilično dobrom raspoloženju i uspijevaćete s ovim izaći na kraj. Međutim, od prelaska vaš vladarice Venere u znak Riba, sve ćete početi doživljavate mnogo emotivnije i intenzivnije. U ovom periodu je lako moguće da neke emotivne veze, bez obzira na trajnost, prestanu postojati. Slobodnim Vagama je cijeli mart mjesec otvoren prvenstveno za avanturu. Ne bi bilo dobro samo da započinjete neke odnose tamo gdje radite, pogotovo ako se vežete za osobu koja nije slobodna. Stoji mogućnost pokretanja tajnih veza, ali i odnosa koji imaju karmičku konotaciju. Ne vraćajte se korak unazad i ostavite prošlost na miru.

Posao:

Svega će ovdje biti, i kašnjenja, i lošijeg odnosa s kolegama i nadređenima, i zastoja u dogovorima. Pojedine Vage mogu i ostati bez posla u ovom periodu ili dobiti poziciju nižu od trenutne. Kao što vidite, lako nije niti će biti. Ali, kroz sve ove događaje provlači se i još jedan element – a to je vaša odlučnost i strpljenje da sve ovo izgurate. Daleko ste vi od krhkosti i ne lomite se pod pritiskom tek tako lako, a na svojoj strani imate i vašu čuvenu sposobnost balansiranja u najpotrebnijim trenucima, tako da nema sumnje da ćete se snaći. Ono što će vas radovati i dati vam nadu su ipak stabilni prilivi koji će funkcionisati tokom cijelog marta.

Zdravlje:

Problematični momenti i situacije koje zahtijevaju vašu punu koncentraciju i pažnju definitivno će dovoditi do stanja opšte iscrpljenosti organizma, malaksalosti i stresa. Potrebno je da nešto učiniti za sebe, a to je više odmaranja, više opuštanja, pravilna prehrana i neki vid rekreacije koji će vam pomoći da izbacite negativnu energiju iz sebe.

Razno:

Ako ste dugo željeli promijeniti posao, možete pokušati da to uraditi pred samo proljeće, da bi počeo novi životni ciklus. Takođe, možete napraviti promjene u svom izgledu koje će učiniti da se osjećate još bolje u svojoj koži.