Vaga 23.9.-22.10.

Ljubav:

Ćudljiva Venera dominira još neko vreme,i taman kad smo pomislili da će krenuti dalje, stiže na njeno mesto ćudljiv Merkur, retrogradan kao što je i ona. Već znate i sami, nema mrdanja dok je takva situacija, za vas nezadovoljne u vezi. Ne menjajte ništa, nezadovoljstvo probajte da okrenete u svoju korist. Vi kojima prija sadašnji partner,ipak se primirite i čak savetujemo ređi kontakt zbog mogućnosti oštrih sukoba koji bi bukvalno proizašli iz najbezazlenije konverzacije, krajnje neočekivano. Nije vreme idealno za romansu, pa gledajte da vam septembar prođe nekako. Radije se bavite nekim poslom, ili pokušajte sa vežbanjem, to će vam izbaciti nakupljenu anksioznost kojoj ste veoma skloni.

Posao:

Septembar pred vas stavlja različita iskušenja, morate da se organizujete i usvojite produktivne navike. Očekuje vas veća količina posla, moguće je dodatno angažovanje koje će vam odneti dozu energije. Ukoliko planirate započinjanje privatnog projekta ili sopstvenog biznisa ovo je pravi trenutak! Očekuje vas stabilna finansijska situacija.

Zdravlje:

Zdravi jeste, na prvu loptu. Aktivniji ste nego ranije, sva nakupljena loša energija i anksioznost je daleko podnošljivija nakon treninga, i to nakon prvog već! Ne zaboravite hidrataciju, jedan od osnovnih faktora za podizanje dobrog raspoloženja i za jačanje tela je voda. Obična voda, bez ikakvih dodataka. Hidrirajte se i spolja.

Razno:

Koliko god da ste slatki i šarmantni, treba da odbacite neke stare veze. Retrogradni Merkur vraća ljude sa kojima imate lošu krv, i morate se suočiti sa njima jednom zauvek. To ne znači da ovo mora biti kraljevska bitka. Umesto toga, iskoristite svoju diplomatičnost Vage da započnete razgovor i razgovarate o svojim problemima. Ne morate da tom nekom budete prijatelj ili bilo šta drugo, ali ipak – iskoristite ovo kao priliku da zaista krenete dalje.