Vodolija 20.1.-18.2.

POSAO:

Predstoji vam novo razdoblje ličnog i profesionalnog napretka, a nivo vašeg uspeha će često zavisiti od vaše volje i ambicija za napredovanjem. Imate slobodu da istaknete svoju ličnu inicijativu pred saradnicima i da jasno definišete ciljeve koje želite postići. Vaši kvaliteti će omogućiti da zajedno s vama, mnogi u vašem okruženju vide rezultate vašeg rada. Dok novi uspesi i popularnost budu imponovali, važno je imati na umu granicu koju ne bi trebalo prekoračiti. Ono što vi možete postići, bilo u poslovnom ili privatnom životu, možda nije dostižno mnogima u vašem okruženju. To može biti vrlina, ali nosi i određenu dozu odgovornosti. Očekuju vas izvanredne prilike za uspeh i napredak na poslovnom i društvenom planu, posebno početkom godine, tokom aprila, maja, oktobra i novembra.

LJUBAV:

Nastavak dinamičnih događaja u društvenom i emotivnom životu osiguraće vam uzbuđenja i nove momente, čineći vaše iskustvo sve samo ne dosadnim. Posebno od 22. marta do 15. aprila, osetićete nezaboravne trenutke ispunjene emotivnim zanosom, strašću i velikom srećom. Ponekad je važno tražiti iskrene i realne odgovore, posebno od vašeg partnera ili bližih ljudi, kako bi se sagledalo da li mogu pratiti sve što se događa oko vas ili u vama. Srećom, zahvaljujući dobrim okolnostima, vašim iskrenim osećanjima i unutrašnjem optimizmu, uspećete da prevaziđete dramatične trenutke i komplikacije. U periodima tokom februara, aprila i jula, kao i od 16. septembra do 14. oktobra, a posebno tokom novembra, uživaćete u ljubavnim i strastvenim odnosima. Sredinom ili u drugoj polovini godine, mnogi od vas će doneti važnu odluku o zajedničkom životu, partnerskim odnosima ili braku.

ZDRAVLJE:

Važno je da budete svesni zdravih životnih navika, ukoliko do sada niste. Povedite računa o ishrani, jer ćete biti skloni da jedete neredovno i mogu se pojaviti problemi sa opstipacijom. Mogu se javiti povremene reakcije vašeg imunološkog sistema, prolazne prehlade ili nekih hroničnih problema. Preporučuje se oprez i pažnja u periodu od 20. aprila do 13. maja, kao i od 28. avgusta do 29. septembra.