Vodolija 20.1.-18.2.

Ljubav:

Decembar je kao stvoren za odmor, Vodolije su u proteklom mesecu doživele veliku količinu stresa kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Posvetite više pažnje sebi, svom telu i umu. Postepeno ćete obnoviti energiju i kraj decembra dočekati u krugu ljudi koje volite. Imate podršku partnera, uživajte u njegovoj pažnji i pozitivnoj energiji. Slobodne Vodolije očekuje zanimljivo poznanstvo pred sam kraj meseca. Uživajte u flertu!

Posao:

Vaša praktična strana ličnosti izaći će u prvi plan tokom decembra, izazvaćete divljenje kolega i nadređenih. Ukoliko ste izbegli konflikte u toku novembra, sada ćete dobiti priznanje od kolega koji su bili napeti. Priznaće vaše zalaganje i sposobnosti. Mnogi od vas ostvariće dobru finansijsku poziciju u toku decembra, što će vam dati posebnu dozu sigurnosti i probuditi želju da se još više borite za poslovne ciljeve.

Zdravlje:

Vaš zdravstveni horoskop obećava dobre stvari u vezi sa vašim fizičkim i mentalnim zdravljem. Videćete poboljšanje kod ponavljajućih bolesti i hroničnih oboljenja. Da biste održali dobro fizičko i mentalno zdravlje, važno je pratiti rutinsku ishranu, vežbanje, jogu i meditaciju. Takođe treba da se fokusirate na zdravlje članova vaše porodice, a kada se pojavi mala neprijatnost, obratite se lekaru.

Razno:

Svečana, elegantna toaleta, vino i šampanjac, biće vaš najbolji izbor za ovu novogodišnju noć. To znači da bi trebalo da obezbedite za sebe glamuroznu proslavu na koju ćete otići sa prijateljima i tako sebi obezbediti nezaboravan provod.