Vodolija 20.1.-18.2.

Ljubav:

Dolazi mesec kada ćete uživati u samoći, ali zvezde vas savetuju da se ne izolujete od ljudi. Komunikacija sa bliskim ljudima će vam dobro doći. Izlazite češće i smanjite vreme koje provodite na društvenim mrežama. To će vam pomoći da se odvojite od problema i napunite se pozitivnošću. Nemojte se plašiti da izađete iz svoje zone udobnosti jer nova poznanstva i iskustva mogu da budu pravi dar sudbine!

Posao:

Trošenje tokom retrogradnog Merkura nije dobra ideja, ali izuzetak bi bilo ulaganje u sopstveni odmor, fizički i mentalni. U ovom trenutku ne bi trebalo da planirate odmor ili putovanja. Krajem meseca možete da se nađete u situaciji u kojoj ćete morati da rizikujete. Ključno je da poslušate samo svoju intuiciju.

Zdravlje:

Vi u aprilu možete da budete bezbrižni. Kako zvezde kažu vi sa zdravljem ne biste trebali imati problema, što ne znači da ne treba da se pazite.

Razno:

Retrogradno kretanje će vam, Vodolije, proći dobro. Pomaže da se istakne vaša inovativna strana i da se upustite u nove sfere posla i inovacija. Srećno!