Vodolija 20.1.-18.2.

Ljubav:

Vi ste nervozni, partner je u posebno mutnom i svadljivom raspoloženju, a sve ovo u prvoj dekadi mjeseca odličan je teren da problemi i prepirke iskaču svaki čas između vas dvoje. Ako ste u braku, moguće je da partner ima probleme sa svojom porodicom ili oni pokušavaju da se miješaju u vaš odnos. Umjesto da dodatno unosite dramatiku pokušajte na miran način riješite ove situacije. Imajte malo strpljenja, jer samo je prva dekada po vas dvoje problematična, nakon ovog perioda imate uglavnom mirno more i harmoničan odnos s voljenom osobom. Oni koji su usamljeni biće na meti udvarača i to najviše na samom početku mjeseca, pa onda ponovo od polovine marta. Vi ćete biti u dosta dobrom raspoloženju, spremni na flertovanje i zabavu, pa ćete bez sumnje veći dio ovog perioda provesti u aktivnostima s društvom, u izlascima i provodu. Neka jača i konkretnija dešavanja u smislu pokretanja prave ljubavne priče najviše su aktualna u trećoj dekadi kada bi se mogla pojaviti osoba koja će vas svojom energijom prosto izuti iz cipela.

Posao:

U prvoj dekadi marta će neki saradnički odnosi u ovom periodu biti na granici pucanja, biće dosta problema u komunikaciji, nesporazuma i kašnjenja, poslovni putevi će se odlagati ili vam neće donijeti ono što želite, a ni odnos s osobama koje su vam nadređene neće biti nimalo lagan po vas . Ali, pošto ste u martu izuzetno kreativni, s izvanredno dobrim idejama i rješenjima koje smišljate bukvalno u hodu, sigurno ćete uspjeti da isplivate, iako nećete ni malo biti zadovoljni finansijskim segmentom. Štaviše, očekujte povećanje troškova, kašnjenje s plaćanjem obaveza i mogućnost pokretanja sudskih postupaka.

Zdravlje:

Stariji pripadnici znaka će tokom prve dvije dekade mjeseca imati pojačane hronične probleme, mogućnosti za lošije stanje krvnih sudova i cirkulacije, a ni kičma vam neće biti u najboljem stanju. Mlađi će nekako lakše proći kroz sve ovo, ali je definitivno vrijeme da se malo više aktivirate u smislu rekrecije i promjene prehrambenih navika.

Razno:

Nemojte burno reagovati na kritike. Radite na sebi kako bi vas što manje pogađali komentari i mišljenje drugih ljudi. Biće korisno saslušati riječi i savjete ljudi iz okruženja koji vas mogu potaknuti na razvoj. Okružite se pozitivnim ljudima.