4 znaka koji su najlojalniji prijatelji

Da li lako sklapate prijateljstva?  Jeste li ona osoba koja nema nikakav problem sa novim poznanstvima?  Možda je to do vašeg karaktera, a možda je i do horoskopskog znaka?

Neki horoskopski znakovi imaju određene karakteristike koje ih jednostavno čine dobrim prijateljima i zato bi baš njih trebalo da birate ako želite harmonične odnose koji će trajati dugo godina. 

Evo ko su oni:

4. mjesto – VODOLIJA

Za Vodolije kažu da je nemoguće da budu lažni, oni se nikada ne pretveraju da su nešto što u stvari nisu.  Ako je Vodolija prijatelj sa vama, to znači da je tu jer joj se sviđate, ne zato što želi da se okoristi.  Pored toga, Vodolije su prilično toleratne i otvorenog uma čak i ako su vam mišljenja različita, to nikada neće shvatiti lično.  Vodolije bi trebalo da imate u svom užem krugu prijatelja. Ako Vodolija želi da provodi vrijeme sa vama to znači da vas BAŠ voli.

3. mjesto – VAGA

Vage imaju tendenciju da budu „mame“ u društvu, da organizuju i brinu o svima.  Vage su one koje će brinuti o svima kad su bolesni, ili će vam poslati poruku u 4 ujutro da provjere jeste li sigurno stigli kući.  Ako imate problem, oslonite se na Vage, neće samo sjediti i plakati sa vama već će vam aktivno pomoći da riješite problem.

2. mjesto – RIBE

Ribe imaju nevjerovatnu sposobnost slušanja, a to je jedna od karakteristika koju treba da ima dobar prijatelj.  Veoma su osjećajne i empatične, nikada vas neće osuđivati i možete im reći SVE.  Pored toga, imaju sjajnu intuiciju i uvijek će naći pravi način kako da vas utješe u teškim situacijama. 

1. Mjesto – STRIJELAC

Ono što Strijelčeve čini sjajnim prijateljima jeste to da su uvijek pozitivni, njihova energija je toliko zarazna da ih jednostavno želite imati u svojoj blizini, jer kad su oni tu to znači da će i energija biti sjajna. Strijelčevi će se truditi da vas upoznaju i da saznaju sve o vama i ako imate Strijelca za prijatelja treba da se osjećate posebno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.