5 razloga zašto su komplikovane Vodolije savršeni partneri

Opisuje ih se kao neobične, introvertirane i pomalo revolucionarne osobe, a Vodolije su pored toga i najbolji životni partneri koje možete imati. Oni u čije živote Vodolije tek ulaze ili će ušetati u nekoj daljoj ili bližoj budućnosti, u nastavku mogu pročitati pet razloga zašto će dobiti najboljeg moguće partnera.

“Tepa” im se da su najkompliciraniji i najnekonvencionalniji horoskopski znak. Radi se, naravno, o Vodolijama – znaku, odnosno osobama koje je tako lako razlikovati od drugih.

Oni koji imaju Vodolije uz sebe već sad znaju da je uz njih odan, brižan i inteligentan partner koji uvijek pronalazi način da bude uz svog partnera.

1. Pametne su

Ovdje ne pričamo o konvencionalnoj pameti. Pričamo o tome da kada Vodoliji nešto probudi znatiželju, ona će istražiti svaki mogući ugao teme.

Njena žeđ za znanjem čini je savršenim partnerom, jer vam nikada neće ponestati tema za razgovor.

Kada pronađu neki fokus, Voolije su nezaustavljive. Kada ih dovedete pred roditelje, tačno će znati šta treba da kažu.

Kada ih dovedete prijateljima, bez brige, u stanju su zabaviti svakoga.

2. Izbjegavaju konflikte

Startna pozicija Vodolije uvijek je neutralna. Imaju snažan osjećaj za poštenje i poštovanje drugih. Sukobe izbjegavaju ne zato što su pasivni, nego zato što sebe stavljaju na prvo mjesto.

Iako su odlični posrednici, nisu nametljivi. Ako se prema njima ne odnosite s poštovanjem, teško ćete dobiti drugu priliku.

Vodolije nemaju vremena za gluposti i besmislene rasprave koje nikako neće nigdje dovesti. Zato s Vodolijom pored sebe možete biti sigurni da nećete biti dio besmislenih, a neugodnih svađa.

Uvijek će reći šta misle kako bi popravili situaciju prije nego ona bespotrebno eskalira. Odbojnost prema konfliktima posljedica je njihova samopouzdanja.

3. Nezavisne su

Svako treba jednu Vodoliju u životu, ali Vodolija ne treba nikoga. Njihova nezavisnost se pokazuje u svim aspektima njihovog života, od toga s kim se druže i izlaze pa do karijere.

Znaju da novac ne raste na drveću i da veze ne uspijevaju zahvaljujući čaroliji.

Vodolija zato nikad neće biti zavisan o svom partneru što je dobro i za vas jer ćete uvijek imati vrijeme za sebe.

Snažan i nezavisan samo su neke karakteristike Vodolije. Pazite dobro da ga ne ugušite jer ga ništa ne užasava više od oduzimanja slobode.

4. Praktične su

Ako želite partnera koji vjeruje u jednoroge, Vodolija nije najpametniji izbor. Ako pak želite nekoga ko je praktičan i racionalan, onda je Vodolija idealan izbor.

Ako ste osoba koja ima tendenciju pretjerivanja u nekim stvarima, na primjer u trošenju para, Vodolija je ravnoteža koja vam treba u životu.

Ona će biti vaš glas razuma koji će vam šapnuti na uvo kada odete predaleko.

5. Vodolija zna kako da smiri

Ako tražite osobu koja zna reći nešto više od sve će biti u redu, onda je Vodolija životni partner za vas. Vodolije, naime, uvijek znaju šta da kažu, a sve to s primjesom humora i lakoće.

Razgovor s njima nikad nije usiljen i iskreni su u svemu što rade.

Vodolija će bez problema popraviti vaš dan i riješiti emocionalne probleme s kojima se možda borite.

Sve ovo gore imajte na umu kada vam za oko zapne Vodolija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.